GVM’79 haalt 11 medailles

Geplaatst op: 18 juni 2018

Afgelopen weekend was het weer een druk wedstrijdweekend voor de turnsters en acrogymnasten van GVM’79!
De selectie turnsters hadden in Utrecht de Toestelfinales. De wedstrijd waarin alleen de allerbesten per toestel in actie komen. En dat GVM goede turnsters heeft bleek wel uit de 9 medailles die er mee naar huis genomen werden!
Chalissa behaalde 2 gouden medailles (sprong en brug). Luna sprong zichzelf naar de 3e plek. Isa kreeg een bronzen medaille voor haar vloeroefening en behaalde ook nog een gouden plak. Sanne sprong 2 mooie sprongen, goed voor een tweede plek. Voor Nellianne was er 2x goud en ook Madelief kreeg een gouden plak omgehangen. Tara en Jessica werden respectievelijk 2e en 3e. Super goed gedaan door de turnsters van GVM.
De acrogymnasten hadden hun jaarlijkse afsluitende wedstrijd op het OKWN (open kampioenschap west Nederland) in Beverwijk. Een supergezellige en ontspannen wedstrijd, waarbij iedereen alvast dingen kan uitproberen voor volgend seizoen.
Sophie en Gwenn kwamen op zaterdag in actie en deze twee guppen deden het super goed! Voor de eerste keer samen een wedstrijd en alle elementen lukten, ze straalden van de vloer af. Met 30,950 werden ze heel knap 4e.
Op zondag kwamen in alle vroegte de D-juniorenteams naar de wedstrijdhal. Voor de GVMers weer een niveau hoger dan dat ze de rest van het jaar hebben gedaan. Dus moesten ze moeilijkere elementen laten zien. Nicky en Sanne beten het spit af en lieten een hele knappe oefening zien, waarin Sanne zelfs, voor het eerst, een flikflak sprong (zonder hulp). Zoë en Caressa hebben maar 5 weken de tijd gehad om samen te trainen, dus het was al geweldig dat ze samen mee konden doen. De beide teams haalden niet voldoende punten voor het podium, maar hebben alvast goede ervaring op gedaan voor volgend seizoen.
Als laatste van GVM lieten Alina en Melanie hun kunsten zien. Deden zij een aantal weken geleden nog mee op de halve finale in het E-niveau, nu ook voor hen een niveau hoger. In het D-niveau moet er een salto in de oefening. Deze ging op training erg goed, maar ik de wedstrijd rolde Alina uit de handen van Melanie. Geen blessures, de dames maakten de oefening verder prima af.

Al met al zijn er prima prestaties neergezet door GVM. Heeft u nou ook een kleine acrobaat (m/v) of turnster thuis rondspringen? Bij GVM kun je starten vanaf het jaar dat je 6 wordt! Voor komend seizoen moet je in 2019, 6 jaar worden of zijn. Doe nog vóór de vakantie een proefles! Kijk op de website voor meer informatie.

Afgelopen weekend was het weer een druk wedstrijdweekend voor de turnsters en acrogymnasten van GVM’79!De selectie turnsters hadden in Utrecht de Toestelfinales. De wedstrijd waarin alleen de allerbesten per toestel in actie komen. En dat GVM goede turnsters heeft bleek wel uit de 9 medailles die er mee naar huis … Lees meer »