001 -Family

Bijeenkomst tussen recreatieondernemers en gemeente


Geplaatst op: 6 december 2011

Deze bijeenkomst was de eerste bijeenkomst van het Platform recreatieondernemers De Ronde Venen. Deze bijeenkomst was op 30 november jl. georganiseerd door de Gemeente in samenwerking met de Stichting Van Gein tot Venen, een organisatie die de belangen van recreatie ondernemers in de gemeente behartigt.
Na de opening van de wethouder de heer Kees Schouten leidde beleidsmedewerker Pieter Scholten de avond met een vrolijke noot. De heer Droogers, regiomanager / ANWB gaf een presentatie over de toekomst van de recreatie in het Groene Hart en de heer Rimmer de Vries heeft een uitleg over de toekomstige en noodzakelijke structuurvisie van ons mooie gebied gegeven.
Vernieuwend is dat de gemeente graag input krijgt van de recreatieondernemers betreffende de nieuwe structuurvisie.
Dit werd deze avond ook voor een gedeelte duidelijk naar voren gebracht door middel van vooraf bedachte stellingen waarop de donateurs naar de gemeente toe konden reageren. Na het debat vond iedereen het een vruchtbare avond en was er nog genoeg tijd om te netwerken.
De gemeente de Ronde Venen en de Stichting van Gein tot Venen zullen dit twee keer per jaar organiseren om goed met elkaar in gesprek te blijven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bijeenkomst tussen recreatieondernemers en gemeente

Deze bijeenkomst was de eerste bijeenkomst van het Platform recreatieondernemers De Ronde Venen. Deze bijeenkomst was op 30 november jl. georganiseerd door de Gemeente in samenwerking met de Stichting Van Gein tot Venen, een organisatie die de belangen van recreatie ondernemers in de gemeente behartigt.Na de opening van de wethouder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: