Nieuwe rotonde in Abcoude geopend


Geplaatst op: 6 december 2011

Abcoude - De nieuwe rotonde op de kruising met de Piet van Wijngaerdtlaan in Abcoude is op maandag 5 december door wethouder Kees Schouten officieel geopend door het rotondebord te onthullen. Met de rotonde heeft de kern Abcoude een duidelijker entree gekregen wat tevens bijdraagt aan de verkeersveiligheid.

Nadat op de A2 al enige tijd geleden 2x5 rijbanen in gebruik zijn genomen, is met de rotonde ook één van de sluitstukken symbolisch aan de gemeente overhandigd. De nieuwe rotonde is door een intensieve samenwerking tussen Rijkswaterstaat, aannemerscombinatie A2HoMa en de gemeente tot stand gekomen. De wens van de gemeente om een rotonde op deze locatie te realiseren kon eerder niet door Rijkswaterstaat worden vervuld.

Door de gesprekken en onderhandelingen met A2HoMa kon uiteindelijk toch meer worden bereikt als aanvankelijk gedacht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe rotonde in Abcoude geopend

Abcoude - De nieuwe rotonde op de kruising met de Piet van Wijngaerdtlaan in Abcoude is op maandag 5 december door wethouder Kees Schouten officieel geopend door het rotondebord te onthullen. Met de rotonde heeft de kern Abcoude een duidelijker entree gekregen wat tevens bijdraagt aan de verkeersveiligheid.Nadat op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: