Informatieavond Polderzoom/Noordvork Aalsmeer goed bezocht


Geplaatst op: 6 december 2011

Zo'n 80 belangstellenden waren vorige week donderdag aanwezig tijdens de informatieavond van Ontwikkelingsbedrijf &2=1 over het Beeldkwaliteitsplan voor Polderzoom en de aanleg van de Noordvork. De meeste aanwezigen waren positief over de plannen, maar omwonenden hadden ook veel individuele vragen, die tijdens deze avond naar ieders tevredenheid beantwoord konden worden.

Tijdens de informatieavond gaven de projectleiders van Ontwikkelingsbedrijf &2=1 een korte toelichting op het Uitwerkings- en Beeldkwaliteitsplan Polderzoom en de uitvoeringsvoorbereidingen voor de aanleg van de Noordvork. Beide projecten maken deel uit van het overkoepelende plan De Tuinen van Aalsmeer. De uitvoering van de Noordvork zal volgens de huidige planning in 2012 van start gaan. Voordat de woningbouw voor de locatie Polderzoom van start kan gaan, moeten eerst nog verschillende uitwerkingsplannen en een beeldkwaliteitkader worden vastgesteld. Na afloop van de presentaties stelden de aanwezigen vooral vragen over de waterhuishouding, de ontsluiting van de woningen aan de Stommeerkade, de aansluiting van de Noordvork op de Aalsmeerderweg en de maximale hoogte van de appartementen. Ook werden er nuttige suggesties gedaan vanuit het publiek. De projectleiders nemen de op- en aanmerkingen voor zover mogelijk mee bij de verdere uitwerking.

Contactpersoon
De projectleiders benadrukten tijdens hun presentatie dat de gemeente nog geen formele besluiten heeft genomen over de verschillende onderdelen van het plan. Hierover worden omwonenden nog separaat geïnformeerd.
Als omwonenden vragen hebben tijdens de werkzaamheden, zoals over het functievrij maken en saneren van de gronden, kunnen zij contact opnemen met coördinator Benno Tijmense, tel: 06 - 57 82 14 30. De presentatie van de informatieavond kunt u downloaden van: www.detuinenvanaalsmeer.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Ontwikkelingsbedrijf &2=1 onder tel: 0297 - 387 687 of via e-mail: info@detuinenvanaalsmeer.nl of kijk op: www.detuinenvanaalsmeer.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatieavond Polderzoom/Noordvork Aalsmeer goed bezocht

Zo'n 80 belangstellenden waren vorige week donderdag aanwezig tijdens de informatieavond van Ontwikkelingsbedrijf &2=1 over het Beeldkwaliteitsplan voor Polderzoom en de aanleg van de Noordvork. De meeste aanwezigen waren positief over de plannen, maar omwonenden hadden ook veel individuele vragen, die tijdens deze avond naar ieders tevredenheid beantwoord konden worden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: