Gewijzigde planning asfaltonderhoud kruising N201/N212


Geplaatst op: 6 december 2011

Van zaterdagavond 17 december tot en met zondagmorgen 18 december voert de provincie Utrecht een noodreparatie uit aan het asfalt op de N201 in gemeente De Ronde Venen, nabij de aansluiting Waverveen (kruising N201/N212). Deze reparatie stond in eerste instantie ingepland voor de avond en nacht van 19 op 20 november. De werkzaamheden konden toen niet doorgaan i.v.m. de aanwezige mist.

Werkzaamheden
In het wegvak ter hoogte van hm 55,9 is een onvlakheid geconstateerd en het asfalt laat los vanwege de ondergrond en de hoge verkeersintensiteit op deze weg. De oude asfaltlagen worden daarom gedeeltelijk gefreesd en vervangen door nieuw asfalt.

Planning werkzaamheden
De werkzaamheden vinden plaats van zaterdagavond 17 december, 20.00 uur tot en met zondagmorgen 18 december, 6.00 uur.

Consequenties voor het verkeer
Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk om de rijstroken ter hoogte van hm 55,9 voor de helft af te sluiten. Het verkeer zal met behulp van een om-en-om regeling onder begeleiding van verkeersregelaars langs het werk worden geleid. Dit kan voor enige vertraging zorgen voor het doorgaande verkeer.

Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning noodgedwongen wat naar achteren schuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn. Als de weersomstandigheden het niet toe laten worden de werkzaamheden afgelast.

Geluidshinder
Het kan zijn dat de werkzaamheden enige geluidshinder met zich mee brengen, omdat er tijdens de werkzaamheden ook gefreesd moet worden. Ook het werkverkeer kan enige geluidsoverlast veroorzaken.

Vragen?
Voor vragen over de wegwerkzaamheden kunt u bellen of mailen naar:
T (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)
E wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Provincie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gewijzigde planning asfaltonderhoud kruising N201/N212

Van zaterdagavond 17 december tot en met zondagmorgen 18 december voert de provincie Utrecht een noodreparatie uit aan het asfalt op de N201 in gemeente De Ronde Venen, nabij de aansluiting Waverveen (kruising N201/N212). Deze reparatie stond in eerste instantie ingepland voor de avond en nacht van 19 op 20 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: