HVM scoort voor War Child


Geplaatst op: 6 december 2011

Sinds kort zijn de spelers van Heren 1 van Hockey Vereniging Mijdrecht Friends van War Child geworden. Op verschillende manieren gaan zij zich inzetten om War Child te steunen.
Het is nu te zien op hun trainingspakken, waarop al het clublogo en de naam van hoofdsponsor Rabobank stonden.

HVM gaat War Child steunen, zodat War Child nog meer kinderen kan helpen in oorlogsgebieden. De eerste stappen zijn gezet en de mannen van Heren 1 gaan binnen de club als Friends optreden om het werk van War Child onder de aandacht van de leden te brengen. Samen gaan ze brainstormen over welke acties er allemaal georganiseerd kunnen worden binnen en buiten de club. Zoals een 24 uurs hockey marathon die al op de planning staat.
HVM: "We vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben in hun spel en respect voor elkaar hebben op 't veld. War Child vindt dat ook en daarom gaan wij War Child helpen de oorlog uit 'n kind te halen".

War Child
Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede.
Voor meer informatie kijk op www.warchild.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HVM scoort voor War Child

Sinds kort zijn de spelers van Heren 1 van Hockey Vereniging Mijdrecht Friends van War Child geworden. Op verschillende manieren gaan zij zich inzetten om War Child te steunen.Het is nu te zien op hun trainingspakken, waarop al het clublogo en de naam van hoofdsponsor Rabobank stonden. HVM gaat War … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: