De Baat (2e)

IJsbaan weer op Raadhuisplein in Mijdrecht, weekmarkt verplaatst naar Haitsmaplein


Geplaatst op: 6 december 2011

Evenals vorig jaar verzorgt Venen on Ice dit jaar in december een ijsbaan in het centrum van Mijdrecht. Van 4 tot en met 29 december kan er volop geschaatst worden op het Raadhuisplein.

Dit betekent dat de weekmarkt op donderdag 8, 15, 22 en 29 december plaatsvindt op het Burgemeester Haitsmaplein. De tijden van de Mijdrechtse markt zijn ongewijzigd. Dit betekent dat, net als op de huidige locatie, de markt begint om 11:00 uur en om 17:00 uur weer afgelopen is.

Parkeren en bereikbaarheid
Tijdens marktdagen zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar op het Burgemeester Haitsmaplein. De markt wordt opgebouwd vanaf de Stationsweg in de richting van de Lindeboom. Hierdoor blijven er minimaal 70 parkeerplaatsen beschikbaar voor winkelend publiek en wordt tevens rekening gehouden met parkeerruimte voor bewoners. Door de tijdelijke verplaatsing van de markt zijn er ook weer zeven parkeerplaatsen beschikbaar in de Raadhuislaan. Het is niet mogelijk te fietsen in het marktgebied gedurende de markt. Dit is aangegeven met borden. U mag de fiets wel aan de hand meenemen.

Oplaadpunt elektrische auto's tijdelijk niet bereikbaar
Vanwege de verplaatsing van de markt kan het oplaadpunt voor elektrische auto's in december wekelijks op donderdag vanaf 7.00 uur 's ochtends tot na afloop van de markt niet gebruikt worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

IJsbaan weer op Raadhuisplein in Mijdrecht, weekmarkt verplaatst naar Haitsmaplein

Evenals vorig jaar verzorgt Venen on Ice dit jaar in december een ijsbaan in het centrum van Mijdrecht. Van 4 tot en met 29 december kan er volop geschaatst worden op het Raadhuisplein. Dit betekent dat de weekmarkt op donderdag 8, 15, 22 en 29 december plaatsvindt op het Burgemeester … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: