Jeugdtoernooi tafeltennis Veenland

Geplaatst op: 1 juli 2018

Ondanks de warmte stortten 13 jeugdspelers zich  in 2 klassen  op het tafeltennis, aangemoedigd door een goed gevulde eretribune met ouders .In de B jeugd was er een zeskamp met een finale aan het eind. Spannend werd het vooral tussen Jari en Wim, waar Jari in 5 games won. Ook de tweeling Sem en Rick wisten in een spannende 5 gamer dat Sem nipt won met 11-9. Pieter en Jari speelden met 4 gewonnen wedstrijden de finale, waarin Pieter met mooie forehand aanvalsballen de 1e plaats veroverde, Jari en Wim werden 2e en 3e.

Bij de A jeugd was Stijn de overtuigende winnaar bij de driekamp. In de vierkamp waren Victor en Martijn duidelijk te sterk voor Nick en Benjamin. De finale tussen Victor en Martijn was bloedstollend. Voorgaande jaren won Victor steeds…  Martijn was vastbesloten het tij nu te keren. Hij won de eerste 2 games ruim door bliksemsnelle aanvalsballen.  Victor bleef onverstoorbaar en haalde met zeer goed geplaatste blokballen de volgende 2 games binnen. In de beslissende game bleef Martijn geconcentreerd de aanval zoeken en ademloos zag het publiek  dat hij jeugdkampioen werd met 11-8 en de wisselbeker in ontvangst mocht nemen. Benjamin werd 3e. De NTTB beslist binnenkort of Victor en Martijn in de landelijke B jeugd mogen meespelen wegens hun hoge persoonlijke resultaten: een kroon op hun harde trainen!

Ondanks de warmte stortten 13 jeugdspelers zich  in 2 klassen  op het tafeltennis, aangemoedigd door een goed gevulde eretribune met ouders .In de B jeugd was er een zeskamp met een finale aan het eind. Spannend werd het vooral tussen Jari en Wim, waar Jari in 5 games won. Ook … Lees meer »