001- Uithoorn
ERON, Hosted IP en SolidQ IT bundelen krachten

ERON, Hosted IP en SolidQ IT bundelen krachten


Geplaatst op: 1 juli 2018

ERON Communicatie, Hosted IP en SolidQ IT gaan samen per 1 juli 2018. Dat meldden deze IT-bedrijven vanochtend.

ERON Communicatie heeft al meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van advisering, implementatie en beheer van telefonie, ICT, infrastructuur en securityoplossingen.

Hosted IP levert Cloud telefonie en serveroplossingen.

SolidQ IT heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT en is gespecialiseerd in Cloud oplossingen, waaronder Office 365. Zij beheren gehele IT-omgevingen voor een vast bedrag per maand. Met hun netwerk- en systeembeheer ontzorgen ze het midden- en kleinbedrijf.

‘Niet alleen wat dienstverlening betreft, maar ook qua kernwaarden en cultuur sluiten wij naadloos op elkaar aan. Ons uiteindelijke doel is zowel de klanten van ERON, Hosted IP als SolidQ IT optimaal te blijven bedienen, met behoud van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht die zij gewend zijn’, aldus Leon Kruit, directeur van ERON en Hosted IP.

Ook Bart van Zanten van SolidQ IT ziet de voordelen. ‘Door deze fusie kunnen wij onze klanten niet alleen een groter aanbod in ICT producten en oplossingen aanbieden, ook onze persoonlijke aanpak en kwaliteit wordt voor de toekomst gewaarborgd. Wij kunnen nog meer diensten aanbieden voor een vast bedrag.’

Bart van Zanten krijgt samen met Leon Kruit de leiding over het bedrijf. De drie bedrijven zullen op korte termijn gehuisvest zijn in Dock 15 op de Industrieweg in Mijdrecht en samen verdergaan onder de naam SolidQ IT B.V.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ERON, Hosted IP en SolidQ IT bundelen krachten

ERON Communicatie, Hosted IP en SolidQ IT gaan samen per 1 juli 2018. Dat meldden deze IT-bedrijven vanochtend. ERON Communicatie heeft al meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van advisering, implementatie en beheer van telefonie, ICT, infrastructuur en securityoplossingen. Hosted IP levert Cloud telefonie en serveroplossingen. SolidQ IT … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: