De Baat (2e)

Pietenmorgen op Prinses Beatrixschool Wilnis


Geplaatst op: 5 december 2011

Vrijdag 2 december was het feest voor de kinderen van groep 1 tot en met 4 van de Pr.Beatrixschool. De jaarlijkse Pietenmorgen werd gevierd. Altijd een heel gezellig feest.

Met de hulp van ouders gingen de kinderen in groepjes leuke activiteiten doen, zoals over het dak klimmen, stoelendans, pepernotenrace, puzzelen en spelletjes. Ook werden pepernotenbakjes en pietenmutsen geknutseld, handig voor 5 december als Sinterklaas de school bezoekt.

Tijdens de pauze waren er zoete lekkernijen en ook de hogere groepen die hard aan het werk waren, werden verrast met wat lekkers. Toen iedereen na de pauze weer gezellig bezig was kwam er onverwacht bezoek van 2 pieten zonder muts. De mutsen waren weggewaaid tijdens de storm. De pieten deden vrolijk mee met de spelletjes, maar hielden zich niet altijd aan de regels. Gelukkig konden de kinderen ze uitleggen hoe het wel moest.

Het was een gezellige ochtend en het fijne is dat de pieten 5 december terug zijn gekomen met Sinterklaas.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pietenmorgen op Prinses Beatrixschool Wilnis

Vrijdag 2 december was het feest voor de kinderen van groep 1 tot en met 4 van de Pr.Beatrixschool. De jaarlijkse Pietenmorgen werd gevierd. Altijd een heel gezellig feest. Met de hulp van ouders gingen de kinderen in groepjes leuke activiteiten doen, zoals over het dak klimmen, stoelendans, pepernotenrace, puzzelen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: