Escape TopBanner
Dringend Gezocht Coach4you

Dringend Gezocht Coach4you


Geplaatst op: 9 juli 2018

Voor het komend schooljaar zijn bij het Gilde onverwacht veel leerlingen aangemeld met het verzoek om een mentor. Tevens nemen enkele van onze vaste coaches afscheid.

We hebben daarom dringend een grote behoefte aan nieuwe coaches.
Om de coaching te starten in september dient de koppeling met de pupil uiterlijk in augustus afgerond te zijn.

Van een Coach4you coach wordt verwacht dat hij zijn brugklasser elke (school)week gedurende één à anderhalf jaar een uurtje spreekt over de vorderingen op school. Huiswerkbegeleiding is niet het doel. Je bent mentor om spiegelend te bespreken over hoe het gaat op school en op een leuke manier toch goede resultaten te behalen. Een coach vult tot op zekere hoogte de eigen ouders aan en is een soort van vertrouwenspersoon voor de leerling.  Anderzijds werkt hij er van het begin af aan naar toe dat hij weer overbodig wordt.

We zoeken mensen met HBO niveau. Maar het gaat niet om het diploma maar om het inzicht dat ook gebaseerd kan zijn op eigen levenservaring.

De coach krijgt een ééndaagse training aangeboden en wordt verzocht aan een zestal coachbijeenkomsten deel te nemen waar door middel van intervisie problematiek wordt behandeld en uitgediept. We proberen zo zorgvuldig mogelijk kind en coach aan elkaar te koppelen. De kinderen zijn allemaal verschillend, ook met hun hulpvraag, dus ook de coaches hoeven niet exact aan één profiel te voldoen.

Heb je belangstelling om hier aan deel te nemen of wil je je hierop oriënteren neem dan even contact op met Bas de Vree via basdevree@gildedrv.nl of via 06 1860 5504. Weet je iemand anders die belangstelling zou hebben probeer die dan ook in contact te brengen.
Voor meer informatie zie https://gildedrv.nl/coach4you/
We hopen vooral op reacties in de komende 2 à 3 weken.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dringend Gezocht Coach4you

Voor het komend schooljaar zijn bij het Gilde onverwacht veel leerlingen aangemeld met het verzoek om een mentor. Tevens nemen enkele van onze vaste coaches afscheid. We hebben daarom dringend een grote behoefte aan nieuwe coaches. Om de coaching te starten in september dient de koppeling met de pupil uiterlijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: