Jeroen Wichers wint het Makelaardij Ruijgrok Open Toernooi 2018 van TV De Ronde Vener

Geplaatst op: 9 juli 2018

Het TVDRV Makelaardij Ruijgrok OPEN werd gehouden van zaterdag 30 juni tot en met zondag 8 juli op het park van Tennisvereniging De Ronde Vener.

In een spannende wedstrijd op de finaledag won Jeroen Wichers in de hoogste categorie in drie sets van Hans van Scheppingen.

Bij de dames ging de winst in de hoogste categorie naar Claudia Vermeij die in twee sets won van  Sacha van As.

In de Gemengd dubbel 4 ging de titel naar het duo Menno van Parreeren en Danique Bank.

Overdag speelden de veteranen hun toernooi. De winst in de heren dubbel ging naar Ron Sabbé en Teun Verkaik. Bij de dames dubbel ging de titel naar Monique Butzelaar en Jon Venema.

De gehele week is er door ongeveer 340 deelnemers getennist op het sfeervolle tennis park van TV De Ronde Vener. Dat veel tennissers uit de omgeving  dit toernooi waarderen blijkt uit het feit dat er meer inschrijvingen waren dan in 2017.

Door het fantastische zonnige weer was het zeer gezellig op het park waar ook veel toeschouwers hun weg naar toe wisten te vinden. Niet alleen om naar de tenniswedstrijden te kijken maar ook om lekker te eten van de inmiddels beroemde buitenkeuken met vlees- en vis gerechten.

Op de feestavond op vrijdag was het zeer gezellig met live muziek van de band ‘Never de Same’ terwijl op de finaledag DJ Nick voor gezellige muziek zorgde op het terras.

Een top tennis week om op terug te kijken. Wilt u meer weten over tennismogelijkheden kijk dan op www.tvdrv.nl

Het TVDRV Makelaardij Ruijgrok OPEN werd gehouden van zaterdag 30 juni tot en met zondag 8 juli op het park van Tennisvereniging De Ronde Vener. In een spannende wedstrijd op de finaledag won Jeroen Wichers in de hoogste categorie in drie sets van Hans van Scheppingen. Bij de dames ging … Lees meer »