VHZ maatje te groot voor Atalante D4


Geplaatst op: 5 december 2011

Vrijdag 2 december speelde Atalante dames 4 hun eerste wedstrijd in de nieuwe shirts gesponsord door GT Bunck Accountants Belastingadviseurs.
De dames staan op een zevende plek en speelden die avond thuis in De Boei in Vinkeveen tegen VHZ Dames 2 uit Nieuw Vennep. VHZ, de nummer twee uit de poule is een zeer geroutineerd team en wist de eerste set met nipt verschil van 25-22 naar zich toe te trekken. De teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd en onder toeziend oog van de nieuwe sponsor werd het team flink aangemoedigd. Het tweede bedrijf was nog spannender en lange tijd ging het gelijk op. Een tenenkrommende tweede set werd met zeer nipt verschil van 26-24 geëindigd in het voordeel van de GT Bunck dames en dat was een mooie opsteker voor het team en de enthousiaste nieuwe sponsor.

Maar de dames uit Nieuw Vennep lieten niet zomaar over zich heen lopen en herpakten zich flink in set 3, ze waren helemaal op dreef met een duidelijke 12-25 tot gevolg. In de laatste set was er nog een kleine opleving van de Vinkeveense dames maar VHZ bleek een maatje te groot en ook de vierde set ging naar de gasten met 19-25. Al met al een mooie wedstrijd en één ding is zeker: aan de support van de enthousiaste partners van GT Bunck heeft het niet gelegen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VHZ maatje te groot voor Atalante D4

Vrijdag 2 december speelde Atalante dames 4 hun eerste wedstrijd in de nieuwe shirts gesponsord door GT Bunck Accountants Belastingadviseurs. De dames staan op een zevende plek en speelden die avond thuis in De Boei in Vinkeveen tegen VHZ Dames 2 uit Nieuw Vennep. VHZ, de nummer twee uit de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: