Nieuwe trainingspakken voor ME2 Legmeervogels


Geplaatst op: 5 december 2011

Op zaterdag 3 december kwam het meidenvoetbalteam ME2 van de Legmeervogels bij elkaar. Dit keer niet om te voetballen maar om hun nieuwe trainingspakken in ontvangst te nemen. Snackbar Kwalitaria is mede sponsor van dit meidenteam en heeft deze trainingspakken ter beschikking gesteld. Hans Fontijn, eigenaar van de Kwalitaria, vind het geweldig om dit team te sponsoren. Hans:"het is toch mooi dat er steeds meer meiden voetbalteams komen. Bij de Legmeervogels zijn nu al drie meidenteams. Ik ben trots dat ik dit team kan sponsoren en hoop dat de meiden nu nog meer gaan scoren". Na afloop was er uiteraard nog voor iedereen een patatje mayonaise.


Er zijn bij de Legmeervogels momenteel drie meiden teams. Iedere dinsdag en donderdag trainen de ME meiden hard om vervolgens de zaterdag weer helemaal present te staan. Doordat het team ook dit seizoen weer een aantal nieuwe leden heeft gekregen moet iedereen weer zijn eigen plekje vinden. Hun enthousiasme is groot en je ziet iedere week weer hun vorderingen. Zaterdag 10 december spelen de ME2 meiden om 9.00 uur hun laatste wedstrijd voor dit jaar. We gaan ervan uit dat het een leuke wedstrijd wordt met een mooi eindresultaat.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe trainingspakken voor ME2 Legmeervogels

Op zaterdag 3 december kwam het meidenvoetbalteam ME2 van de Legmeervogels bij elkaar. Dit keer niet om te voetballen maar om hun nieuwe trainingspakken in ontvangst te nemen. Snackbar Kwalitaria is mede sponsor van dit meidenteam en heeft deze trainingspakken ter beschikking gesteld. Hans Fontijn, eigenaar van de Kwalitaria, vind … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: