De Vinken verkoopt unieke Vinkeveense kerstkaarten


Geplaatst op: 4 december 2011

Nu Sinterklaas weer het land uit is, richt iedereen zich op Kerst en Nieuwjaar. Voor veel mensen een periode om ook weer kerstkaarten te sturen naar de naaste familie, verre vrienden en andere bekenden.
De keuze voor de juiste kerstkaarten lijkt ieder jaar moeilijker te worden. Veel kerstkaarten lijken dan ook op elkaar en zijn niet echt opvallend.

Korfbalvereniging De Vinken biedt al enige jaren dè oplossing. Geen gewone kerstkaarten, maar unieke kerstkaarten van Vinkeveen. Elk jaar weer anders, maar ook elk jaar met fraaie Vinkeveense wintertaferelen. Gemaakt en verzorgd door leden van De Vinken zelf. Ook dit jaar met bijzondere plaatjes van de Ter Aase Zuwe, Donkereind, maar ook van de Ringdijk en Botshol. De kerstkaarten zijn niet alleen te bestellen via de site van de korfbalvereniging (www.de-vinken.nl), maar zijn vanaf heden ook verkrijgbaar bij The Read Shop en Tuincentrum Rijdes.

U steunt de Vinken
Al heel veel Vinkeveners, oud-Vinkeveners (er is zelfs een bestelling uit Duitsland binnengekomen) en andere liefhebbers hebben de kaarten reeds aangeschaft. Niet zo verwonderlijk, want de kaarten kunnen de vergelijking met de traditionele kerstkaarten glansrijk doorstaan. Sterker nog, deze prachtige kaarten vallen op door hun eenvoud en winterse uitstraling. Daarnaast laten ze zien hoe mooi Vinkeveen in de winter is. Tot slot steunt u korfbalvereniging De Vinken, dat de opbrengst goed kan gebruiken bij het onderhoud van haar clubgebouw. Al met al prima redenen om de kaarten snel aan te schaffen.

Bekijk ze via www.de-vinken.nl
De kaarten worden per setje van 6 verkocht. Zo'n unieke set kost u vijf euro. Het mag duidelijk zijn dat deze prachtige kerstkaarten zeer de moeite waard zijn. Niet alleen voor (oud-)Vinkeveners, maar ook voor liefhebbers van echt winterse kerstkaarten. Bent u benieuwd hoe de kaarten eruit zien, neem dan een kijkje op www.de-vinken.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken verkoopt unieke Vinkeveense kerstkaarten

Nu Sinterklaas weer het land uit is, richt iedereen zich op Kerst en Nieuwjaar. Voor veel mensen een periode om ook weer kerstkaarten te sturen naar de naaste familie, verre vrienden en andere bekenden.De keuze voor de juiste kerstkaarten lijkt ieder jaar moeilijker te worden. Veel kerstkaarten lijken dan ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: