Nieuwe hardloopcursussen in januari


Geplaatst op: 4 december 2011

Wil je ook blessurevrij en efficiënter hardlopen? In januari en februari 2012 zijn er cursussen speciaal voor de beginnende en recreatieve hardloper of hardloopster, gericht op blessurevrij en efficiënter hardlopen. Tijdens de cursussen staat de looptechniek centraal: hardlopen hoeft niet zwaar te zijn, je zult merken dat zwoegen en ploeteren niet nodig is en dat overbelastingsblessures te voorkomen zijn.
Je leert tijdens de cursussen dat je je bewust wordt van je bewegingspatroon. Je krijgt inzicht in oorzaken van mogelijke blessures. Videobeelden helpen je daarbij. Vervolgens ga je tijdens de cursus direct aan de slag met eenvoudige oefeningen en het aanpassen van je looptechniek. Je krijg oefeningen mee om tussendoor mee aan de slag te gaan. Om voldoende individuele aandacht te garanderen, wordt er in kleine groepen getraind van maximaal 10 deelnemers.
In de cursus Natural Running (3 x 2 uur) in januari leer je over de principes en achtergronden van een natuurlijke hardlooptechniek. Lichter, makkelijker en efficiënter hardlopen staan hierbij centraal.
In de cursus ChiRunning Level 1 (3 x 2 uur) in februari leer je alles over de basisvaardigheden ChiRunning. Met ChiRunning verminder je de kans op blessures en gaat het lopen je gemakkelijker af. Er is veel aandacht voor een goede houding en ontspanning tijdens het lopen.
Cursussen worden in Aalsmeer, Amsterdam en omstreken gegeven. Voor cursusdata, prijzen en meer informatie kijk op www.hardloopadvies.nl of neem contact op via email (julitta@hardloopadvies.nl) of telefonisch (06-48762155).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe hardloopcursussen in januari

Wil je ook blessurevrij en efficiënter hardlopen? In januari en februari 2012 zijn er cursussen speciaal voor de beginnende en recreatieve hardloper of hardloopster, gericht op blessurevrij en efficiënter hardlopen. Tijdens de cursussen staat de looptechniek centraal: hardlopen hoeft niet zwaar te zijn, je zult merken dat zwoegen en ploeteren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: