Atlantis A2 zet zegereeks voort


Geplaatst op: 4 december 2011

Het door Scheenaart en Hessing rioolservice B.V gesponsorde Atlantis A2 heeft in Alkmaar tegen Celeritas A1 haar zegereeks voortgezet door met 10-13 te winnen.
De eerste aanval bestond uit Timo Jongeling, Kariem Khalifa, Lusanne Meints en Eva Haspels. De eerste verdediging bestond uit Matthijs Gortenmulder, Robin van 't Schip, Willemijn Schouten en Robina van Senten. Door afwezigheid van coach Chantal Poolman gaf deze keer Frans van 't Schip leiding aan de Atlantis equipe.
In de beginfase werd duidelijk dat de rit heen van één uur duidelijk nog zijn nawerking had op de benen. Atlantis kwam 2-0 achter. Door goed samenspel en het uitkiezen van de juiste kansen kwam Atlantis echter weer snel op gelijke hoogte: 2-2. Er volgden mooie aanvallen en de verdediging legde veel druk op de tegenstander. Toch stond het met rust slechts 6-6.
In de rust gaf inval coach Frans aan dat het team goed bezig was. Als het vertoonde spel in de tweede helft werd voorgezet, zouden de punten meegenomen worden naar Mijdrecht.
Atlantis kwam flitsend uit de startblokken. Door mooie aanvallen van beiden vakken werd het 6-10. Celeritas raakte op dat moment het spoor bijster. Dat leverde enkele grappige momenten op, zoals dat de tegenstander dacht dat hij uit een spelhervatting mocht scoren. Dit heeft echter nog nooit gemogen. Atlantis probeerde scherp te blijven en behield haar voorsprong. De einduitslag werd 10-13 en de equipe kon tevreden met twee punten terugkeren naar Mijdrecht.
Volgende week, 10 december, mag Atlantis A2 in Purmerend aantreden tegen WWSV waar zij haar koppositie mag verdedigen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis A2 zet zegereeks voort

Het door Scheenaart en Hessing rioolservice B.V gesponsorde Atlantis A2 heeft in Alkmaar tegen Celeritas A1 haar zegereeks voortgezet door met 10-13 te winnen.De eerste aanval bestond uit Timo Jongeling, Kariem Khalifa, Lusanne Meints en Eva Haspels. De eerste verdediging bestond uit Matthijs Gortenmulder, Robin van 't Schip, Willemijn Schouten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: