001 -Family

Atlantis B3 speelt goede wedstrijd


Geplaatst op: 4 december 2011

Afgelopen zaterdag 3 december speelde het door Idema gesponsorde Atlantis B3 een wedstrijd tegen Reflex B1 in Woerden. Twee weken geleden werd hier ook al tegen gespeeld en toen werd er verloren met 11-2. Deze week moest er dus een stuk beter gespeeld worden.
Het eerste aanvalsvak bestond uit Wouter Pijper, Sean Walsh, Ivanka Kooistra en Miranda van Schaick. De eerste verdediging bestond uit Gerben Veenhof, Richard Bloos, Demi de Boer en Myrthe Röling.
Na de grote verliespartijen van afgelopen twee weken ging Atlantis B3 goed van start. Het scoren bleef helaas moeilijk, maar ook Reflex kwam het eerste kwartier niet tot scoren. Na dit kwartier scoorde Reflex toch twee keer.
In de rust kwam Anna Louwerse erin voor Miranda, die net terugkwam na een langdurige blessure. Ook Charlotte Beeloo kwam in het veld, zij speelde als heer in plaats van Richard.
Meteen na de rust scoorde Myrthe een doorloopbal. Het was even niet duidelijk of hij meetelde, maar uiteindelijk was het gewoon 2-1. Na dit doelpunt ging het team steeds beter spelen. Helaas was Reflex toch iets sterker en wisten zij er in het begin van de tweede helft ook nog twee in te gooien. Na deze twee doelpunten was het Ivanka die een antwoord had. Ook zij scoorde een mooie doorloopbal.
Ongeveer tien minuten voor het eind van de wedstrijd viel Sean. Hij had erg veel last van zijn knie, dus Richard mocht nog even spelen. In de laatste minuut had Reflex nog even geluk: één van hun dames gooide er van flinke afstand nog een schot in.
Atlantis B3 mag terugkijken op een erg goed gespeelde wedstrijd die ze helaas met 5-2 verloren hebben.
Aankomende zaterdag speelt Atlantis B3 een thuiswedstrijd tegen Fiducia B1, een team dat nog onbekend is voor de B3. De wedstrijd begint om 11.50 in de Phoenixhal.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis B3 speelt goede wedstrijd

Afgelopen zaterdag 3 december speelde het door Idema gesponsorde Atlantis B3 een wedstrijd tegen Reflex B1 in Woerden. Twee weken geleden werd hier ook al tegen gespeeld en toen werd er verloren met 11-2. Deze week moest er dus een stuk beter gespeeld worden.Het eerste aanvalsvak bestond uit Wouter Pijper, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: