001 - De Baat

Derde Immitsj Live op 10 december


Geplaatst op: 4 december 2011

Op zaterdag 10 december zal de derde editie van Immitsj Live plaatsvinden. Immitsj Live is een reeks feesten waarbij iedere maand 1 of 2 bands het Immitsj Live podium betreden. De bands zullen deels al bekend zijn van het buitenpodium van AJOC Festival 2011 en deels 'nieuw'. Het genre zal voornamelijk uit pop en rock muziek bestaan.
Deze maand staat Elfish & The Coversolution 'with Friends' op het podium in Immitsj.

De welbekende coverband uit Amsterdam treedt in Mijdrecht op na hun bezoek aan het AJOC Festival van afgelopen zomer. Ze beloven er een muzikaal feest van te zullen maken. Speciaal voor het optreden in Immitsj komen zij 'with friends', oftewel het blazers duo CB Horns, dat op het Festival ook al van de partij was.
De band, waarvan een aantal leden uit de Ronde Venen komt, is bekend doordat zij vaker in de regio hebben gespeeld, onder andere op de slotavond van het Koetstock festival, de feestweek van Abcoude en bij de Heeren van Aemstel in Amsterdam.

Zoals de naam al doet vermoeden is Elfish & The Coversolution een coverband met hier en daar een knipoog naar het repertoire van 'The King'. Maar deze band noemt zich niet voor niets 'allround': het gezelschap is veelzijdig en speelt naast die nummers nog veel meer. Moderne popnummers, swingende discoclassics en Nederlandstalige meezingers: Elfish & The Coversolution met frontvrouw Leonie en frontman Erren maken van elk optreden een vrolijk feest!

Meer over Elfish & The Coversolution lees je op de site www.coversolution.nl
Immitsj Live begint om 21.30 uur en vind je op Windmolen 75 in Mijdrecht. Onder de 16 heb je geen entree. Id verplicht. Flyers voor gratis toegang zijn verkrijgbaar bij het AJOCafé (iedere vrijdagavond in Immitsj).
Kijk in de agenda op www.immitsj-live.nl welke andere data je alvast kunt noteren in je agenda. Tot 10 december!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Derde Immitsj Live op 10 december

Op zaterdag 10 december zal de derde editie van Immitsj Live plaatsvinden. Immitsj Live is een reeks feesten waarbij iedere maand 1 of 2 bands het Immitsj Live podium betreden. De bands zullen deels al bekend zijn van het buitenpodium van AJOC Festival 2011 en deels 'nieuw'. Het genre zal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: