001 -Family

Onderzoek bij sportverenigingen in De Ronde Venen


Geplaatst op: 2 december 2011

Bij veel sportverenigingen en andere sportorganisaties kunnen beginnende sporters of mensen met overgewicht of een chronische aandoening terecht om te gaan sporten of bewegen. Huisartsen en fysiotherapeuten adviseren vaak om te gaan bewegen. Alleen weten zij niet naar welke organisatie ze kunnen doorverwijzen. Daarom maakt Sportservice Midden Nederland een overzicht van het laagdrempelige sportaanbod in de gemeente De Ronde Venen.

Alle organisaties die sport- of beweegactiviteiten organiseren, krijgen een vragenlijst via e-mail. Zowel voor beginnende sporters als voor zorginstellingen is het van belang om een goed overzicht te hebben van de activiteiten in De Ronde Venen. Sportservice heeft een vragenlijst gemaakt waarin alle algemene gegevens van de sportaanbieder worden gecontroleerd. Daarnaast zijn er veel vragen over de activiteiten die worden georganiseerd. Vooral de vraag hoe intensief de activiteit is voor deelnemers, is belangrijke informatie voor zorginstellingen.

Informatie
Sportservice heeft geprobeerd om zoveel mogelijk adressen van sportverenigingen en andere sportaanbieders te achterhalen. Maar het adressenbestand is mogelijk niet compleet. Sportaanbieders die geen enquête hebben ontvangen, kunnen hun e-mailadres doorgeven aan Karin Beenen, e-mail karin.beenen@sportservicemiddennederland.nl. Zij zorgt ervoor dat de enquête alsnog wordt toegestuurd. Voor informatie kan ook met haar contact worden opgenomen, telefoon: 030-7513840.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderzoek bij sportverenigingen in De Ronde Venen

Bij veel sportverenigingen en andere sportorganisaties kunnen beginnende sporters of mensen met overgewicht of een chronische aandoening terecht om te gaan sporten of bewegen. Huisartsen en fysiotherapeuten adviseren vaak om te gaan bewegen. Alleen weten zij niet naar welke organisatie ze kunnen doorverwijzen. Daarom maakt Sportservice Midden Nederland een overzicht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: