001 -Family

Twee nieuwe cursussen bij stichting Paraplu


Geplaatst op: 1 december 2011

Eind december starten bij de Stichting 'Paraplu' nog een tweetal interessante creatieve en leerzame cursussen, die praktisch gezien voor velen erg van pas zullen komen..
Heksenbal bekleed met glasmozaïek
Mevrouw Rosanne Leliënhof - zelf een zeer creatief kunstenares - verzorgt op maandag 19 december a.s. van 19.30-22.00 deze eendelige workshop waarin zeer creatieve artikelen gemaakt kunnen worden. Zelf zegt zij daarvan: "Een styropor bal wordt omgetoverd tot een waar kunstwerkje met behulp van kleine, in staafjes geknipte glastegels en glasmix. Mozaïek in een strak patroon of juist in vloeiende lijnen om de bal te decoreren. De bal kan zowel binnen als buitenshuis ter decoratie dienen. Deelnemers kunnen ook na afloop van de workshop zelfstandig allerlei decoratieve kunstwerkjes produceren".
Voor een bedrag van € 15,00 wordt aan materiaalkosten gebruikt, geleverd door de docente. De kosten van de workshop bedragen € 10,00.
Creatief met Zeep
"Tijdens deze workshop gaan de deelnemers van gietzeep een eigen zeep maken in allerlei prachtige vormen en maten. Het is heel eenvoudig, maar het resultaat mag er zeker zijn. Zij zullen kennis maken met verschillende technieken. Leuk voor op het toilet of badkamer, maar ook leuk om als cadeau te geven'. Dit zegt docente Mevrouw Marian Philip, die deze workshop bij de Stichting 'Paraplu' verzorgt op woensdag 21 december van 19.30-22.99 uur.
De cursusprijs van € 20,00 is inclusief alle benodigde materialen.
Informatie en Inschrijven
Nadere informatie over deze en andere cursussen en workshops kunt u vinden in het programmaboekje - af te halen bij de 'Paraplu' en op de website www.stichtingparaplu.nl.Voor aanmelding kan men online inschrijven of een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Twee nieuwe cursussen bij stichting Paraplu

Eind december starten bij de Stichting 'Paraplu' nog een tweetal interessante creatieve en leerzame cursussen, die praktisch gezien voor velen erg van pas zullen komen..Heksenbal bekleed met glasmozaïek Mevrouw Rosanne Leliënhof - zelf een zeer creatief kunstenares - verzorgt op maandag 19 december a.s. van 19.30-22.00 deze eendelige workshop waarin … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: