Pietengym bij Veenland Gymnastiek


Geplaatst op: 1 december 2011

Woensdag 30 november was er een hele speciale gymles voor de kleuters van gymnastiekvereniging Veenland. Juf Sandra heeft eerder een brief gekregen van Sinterklaas en die vertelde dat er 2 pieten langskomen bij de gym om te zien hoe de kinderen van daken afspringen, pakjes door schoorstenen kunnen gooien en over hobbelige daken kunnen lopen. De tribune zat vol met familie en vrienden van de kinderen die in spanning waren wanneer de pieten nou kwamen.
Opeens waren ze daar, boven, op de tribune. Ze werden snel naar beneden geroepen om mee te komen doen. De kinderen hebben veel moeten lachen om de pieten die niet alles makkelijk vonden. Na afloop van de les kregen de kinderen een diploma van de juf en een kadootje en taaitaai van de pieten.
Nog even met z'n allen op de foto en deze spannende dag was weer voorbij.
Deze leuke dag voor de kinderen werd mogelijk gemaakt door 6 geweldige hulpen die bijna iedere week weer in de gymzaal aanwezig zijn om de kinderen te helpen. Ook nu hebben ze dit weer met veel plezier gedaan. Amber vdH, Kimberly, Sascha, Amber V., Meike en Eva, BEDANKT!

Interesse in gym voor uw kinderen , zij zijn bij ons van harte welkom.
Kijk voor lestijden op de site www.veenland.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pietengym bij Veenland Gymnastiek

Woensdag 30 november was er een hele speciale gymles voor de kleuters van gymnastiekvereniging Veenland. Juf Sandra heeft eerder een brief gekregen van Sinterklaas en die vertelde dat er 2 pieten langskomen bij de gym om te zien hoe de kinderen van daken afspringen, pakjes door schoorstenen kunnen gooien en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: