Man valt uit raam in Abcoude


Geplaatst op: 1 december 2011

Abcoude - Een 53-jarige man uit Abcoude raakte woensdag 30 november gewond door vermoedelijk een val uit het raam van zijn woning.

De politie kreeg omstreeks 20.00 uur een melding, dat een persoon gewond op straat zou liggen. Agenten troffen een man liggend op straat aan met een bebloed hoofd die nauwelijks aanspreekbaar was. Passanten hadden de man bewusteloos op straat zien liggen en belden de hulpdiensten. Ambulancepersoneel onderzocht de man en constateerde dat de man hoofdletsel had, waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit onderzoek bleek dat de man recht onder de twee openstaande ramen van zijn woning op de eerste verdieping lag. De politie vermoedt, dat de man uit het raam is gevallen. Het onderzoek wordt voortgezet.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man valt uit raam in Abcoude

Abcoude - Een 53-jarige man uit Abcoude raakte woensdag 30 november gewond door vermoedelijk een val uit het raam van zijn woning. De politie kreeg omstreeks 20.00 uur een melding, dat een persoon gewond op straat zou liggen. Agenten troffen een man liggend op straat aan met een bebloed hoofd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: