De online specialisten


Geplaatst op: 1 december 2011

A-side media staat aan de vooravond van een grote verandering. Naast een nieuw pand, ondergaat het bedrijf een metamorfose.

A-side media is bekend van haar activiteiten op het gebied van websites en drukwerk. Om de markt beter te bedienen worden de twee activiteiten gescheiden. “In de tien jaar dat het bedrijf actief is, heeft het zich ontwikkeld tot een specialist op het internetgebied. Van website tot webshop, van complexe online applicatie tot hosting, van zoekmachineoptimalisatie tot online marketing, A-side media is thuis op alle gebieden,” aldus eigenaar en oprichter Youri Lieberton. Reden om de focus 100% te richten op de online branche. En daar hoort een nieuwe slogan bij; ‘de online specialisten’.

Drukwerk blijft echter ook een belangrijke activiteit. Waar A-side media zich richt op de online markt, wordt de kennis die het bedrijf heeft opgebouwd op het gebied van drukwerk ondergebracht in dochteronderneming Punt 4. Punt 4 is een creatief productiebureau waar men terecht kan voor alle ontwerpwerkzaamheden op het gebied van logo, huisstijl en drukwerk. Ook de productie van drukwerk wordt door Punt 4 uitgevoerd. Meer informatie is te vinden op www.punt4.nl.
 
In het eerste kwartaal van 2012 zullen A-side media en Punt 4 verhuizen naar Dock15, een nieuw pand aan de Industrieweg 15 in Mijdrecht. Hier krijgen ook SolidQ IT, De Groene Venen, Roadworks en PRWORKS de ruimte om zich verder te ontplooien. Het nieuwe pand beschikt over prachtige vergaderruimtes, een grote ruimte voor seminars en presentaties, een heus bruin café en een grote studio voor (product)fotografie en filmopnames. Vorderingen van de bouw kunt u volgen op de website www.industrieweg15.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De online specialisten

A-side media staat aan de vooravond van een grote verandering. Naast een nieuw pand, ondergaat het bedrijf een metamorfose. A-side media is bekend van haar activiteiten op het gebied van websites en drukwerk. Om de markt beter te bedienen worden de twee activiteiten gescheiden. “In de tien jaar dat het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: