001 - Homan Zonnepanelen

Decembermarkt in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 29 november 2011

De jaarlijkse Decembermarkt in Aalsmeer Centrum vindt dit jaar op twee dagen plaats. Op vrijdag 16 december tussen 14.00 en 21.00 uur én op zaterdag 17 december tussen 10.00 en 17.00 uur staan er verlichte kramen met kerstspullen en leuke cadeaus aan weerskanten in de Zijdstraat.

Bij de verlichte kraampjes van winkeliers uit het dorp en andere kraamhouders kunt u terecht voor leuke kerstcadeaus zoals sieraden, parfums, boeken, cd's en dvd's, hobbymaterialen, sfeerverlichting en kerstversiering. Behalve winkeliers is ook een aantal goede doelen en verenigingen aanwezig. Tijdens de Decembermarkt kunt u ook genieten van verschillende winterse gerechten, hapjes en drankjes zoals oliebollen, glühwein en warme chocolademelk.

Inschrijven
De Decembermarkt wordt georganiseerd door organisatiebureau Natural Solutions in samenwerking met Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum. Er hebben zich al heel wat winkeliers en standhouders ingeschreven, maar er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven voor de Decembermarkt is nog mogelijk tot donderdag 8 december, via www.naturalsolutions.nu. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op deze website, of bij Theo van der Hoek: 06-15303433.

Koopzondag
Op zondag 18 december opent een groot aantal winkels de deuren tussen 12.00 en 17.00 uur. Vooral op zondag is er meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid in de nabijheid van de winkels. Voor de Albert Heijn op het Praamplein wordt een kleine ijsbaan geplaatst. Leuk voor uw kinderen terwijl u zelf rustig uw kerstboodschappen kunt doen.

Meer informatie op de website www.aalsmeercentrum.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Decembermarkt in Aalsmeer Centrum

De jaarlijkse Decembermarkt in Aalsmeer Centrum vindt dit jaar op twee dagen plaats. Op vrijdag 16 december tussen 14.00 en 21.00 uur én op zaterdag 17 december tussen 10.00 en 17.00 uur staan er verlichte kramen met kerstspullen en leuke cadeaus aan weerskanten in de Zijdstraat. Bij de verlichte kraampjes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: