Karwei

Tweede informatieavond herinrichting 19 groengebiedjes Aalsmeer-Oost


Geplaatst op: 29 november 2011

Op dinsdag 13 december 2011 vindt de tweede inloop/informatieavond over groengebiedjes in Aalsmeer-Oost (voormalig Plan Blom) plaats. De aanvang van de bijeenkomst is om 19.30 uur in de Foyer van de Mikado Catharina Amalialaan 66 te Aalsmeer. Bewoners kunnen de plannen voor herinrichting bekijken en eventueel vragen stellen of laatste verbeteringen voorstellen.

Eerste informatie/inloopavond
Voor de zomer heeft de gemeente op de eerste inloop/informatieavond veel bruikbare ideeën van bewoners gekregen over de herinrichting van het groen en de speelvoorzieningen in het gebied rond de nieuwbouw op het oude scholenterrein aan de Koningsstraat. Dit gebied is globaal gelegen tussen de Willem Alexanderstraat, de Beatrixstraat, de Catharina Amalialaan en de Oranjestraat. De herinrichting heeft betrekking op het groen in de wijk, de speelvoorzieningen en het toevoegen van extra parkeerplekken.

Aanpassing van het groen, spelen en parkeren
Op 5 juli heeft e een aantal enthousiaste bewoners tijdens de inloopavond hun ideeën gedeeld met de gemeente. Deze zijn zoveel als mogelijk verwerkt in de plannen. Ook de in die periode binnengekomen schriftelijke reacties zijn zo veel mogelijk meegenomen. Uiteindelijk is er een tiental ideeën op papier ingeleverd. Enkele ideeën die geopperd zijn en waarvan de haalbaarheid is onderzocht, zijn: " het opknappen van het speelplekje bij de Willem Alexanderstraat 29, het plaatsen van bomen in de Oranjestraat en het realiseren van een pannakooi bij het basketbalpleintje aan de Nassaustraat.

De uitwerking van de bewonersideeën wordt op 13 december a.s. van 19.30 tot 21.00 uur aan bewoners gepresenteerd in de vorm van een inloopavond/informatieavond. Bewoners kunnen dan laatste verbeteringen voorstellen. Het is niet de bedoeling om tijdens deze avond nieuwe voorstellen in te dienen; daarvoor is voor de al gelegenheid geweest.

De plannen zijn vanaf maandag 28 november in te zien in de foyer van de Mikado, Catharina Amalialaan 66. Openingstijden maandag t/m vrijdag 8.30 uur tot 15.30 uur en op maandag - woensdag en vrijdag tevens van 15.30 tot 18.00 uur.

In de hal van het Gemeentehuis hangen de plannen ook. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur.

U kunt de plannen ook vinden op de website van de gemeente: http://www.aalsmeer.nl/Actueel/Bouw_projecten/Nieuw_Oosteinde/Nieuw_Oosteinde_algemene_info.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen bewoners contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Loes van de Craats, Dit kan per email onder vermelding van Herinrichting Groengebiedjes Aalsmeer Oost naar Info@aalsmeer.nl of telefonisch 0297-38 75 75.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tweede informatieavond herinrichting 19 groengebiedjes Aalsmeer-Oost

Op dinsdag 13 december 2011 vindt de tweede inloop/informatieavond over groengebiedjes in Aalsmeer-Oost (voormalig Plan Blom) plaats. De aanvang van de bijeenkomst is om 19.30 uur in de Foyer van de Mikado Catharina Amalialaan 66 te Aalsmeer. Bewoners kunnen de plannen voor herinrichting bekijken en eventueel vragen stellen of laatste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: