Ronde van Uithoorn op 26 augustus

Geplaatst op: 20 augustus 2018

Helaas kregen we dit jaar de vergunning niet tijdig rond en hierdoor zal de ronde op het clubparcours van UWTC worden gehouden op sportpark Randhoorn. Publiek is van harte welkom om de renners aan te moedigen.

Programma:
10.30 uur: 69+, Theo Oudshoorn memorial
12.00 uur: 60+
13.30 uur: dames (elite/belofte/junioren/amateurs)
15.00 uur: sportklasse/amatuers

In alle categorieën zullen  UWTC leden zich in het strijdgeweld mengen. Bij de veteranen zullen Guus Zantingh, Leen Blom, Ben de Bruin, John Tromp ongetwijfeld van start gaan.
Bij de dames gaan de UWTC (trainings) leden Rebecca Cornelissen en Judith van Maanen van start.
En bij de amateurs heeft UWTC ook sterke renners aan de start: Bas de Bruin, Bart de Veer, Menno van Capel en Tommy Oude Elferink zullen er alles aan doen om een top klassering te behalen.

Klimcriterium Berg en Terblijt

Een sterk optreden op zondagmorgen 19 augustus van de UWTC  leden in het Limburgse Berg en Terblijt. Ongeveer 100 amateurs vertrokken daar voor een klimwedstrijd over 17 rondes. En ronde na ronde moest de Geulhemmerberg beklommen worden en werd het peloton kleiner en kleiner. Met nog zo'n 3 a 4 rondes te rijden waren er nog 30 renners in de strijd voor het podium, met daaronder de UWTC leden Bas de Bruin en Bart de Veer. Tommy Oude Elferink reed op dat moment op enige achterstand. In de laatste ronde waren twee renners ontsnapt en Bart wist hier samen met een andere renner, en de rest van het peloton in hun kielzog, naar toe te rijden. In een spannende sprint werd Bart nipt verslagen en moest tevreden zijn met de tweede plaats. Ook Bas reed met een 8e plek een mooie klassering.
Later op de dag  waren er op hetzelfde parcours handbike wedstrijden en Jetze Plat reed hier naar de winst.

Laatst bewerkt op: 20 augustus 2018 20:55

Zondag 26 augustus wordt de ronde van Uithoorn verreden. De bedoeling was om de ronde op een heel nieuw parcours te verrijden. Een uitdagend parcours met een lengte van ongeveer 2.4 km rondom het sportpark Randhoorn. Helaas kregen we dit jaar de vergunning niet tijdig rond en hierdoor zal de ronde … Lees meer »