De Baat (2e)

Tennispieten bezoeken Tennishal de Ronde Venen


Geplaatst op: 29 november 2011

Afgelopen woensdag 23 november zaten er 15 kinderen vol spanning te wachten op de tennispieten. Deze tennispieten brachten een bezoek aan Tennishal de Ronde Venen en kwamen de hele middag spelletjes en tennisoefeningen met de kinderen doen.

De kinderen, in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar, zaten allemaal gespannen in trainingspak te wachten tot de tennispieten zouden langskomen. Om 13.30 uur klonk er een hard gebonk op de ramen, de pieten waren gearriveerd. Alle kinderen konden meteen de tennisbaan op om te beginnen met een warming-up. Onder leiding van de tennispieten werden er leuke spelletjes gedaan.

Na een uur tennissen en spelletjes doen was het tijd voor limonade en snoepgoed in de horeca van de Tennishal. De kinderen konden tijdens de pauze hun lol op met het zingen van sinterklaasliedjes voor de pieten.

Het laatste uur bestond uit tenniswedstrijdjes, midget golfen op verschillende banen en ringwerpen. De kinderen waren na 2 uur intensief sporten moe en kregen na afloop nog een lekker glas limonade. Omdat sinterklaas deze kinderen natuurlijk niet vergeten was had hij voor iedereen een leuke verrassing achtergelaten.

Rond 16.00 uur verschenen de eerste ouders en namen de kinderen afscheid van de tennispieten. De pieten hebben al weer beloofd om ook volgend jaar weer een bezoek te brengen aan Tennishal de Ronde Venen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennispieten bezoeken Tennishal de Ronde Venen

Afgelopen woensdag 23 november zaten er 15 kinderen vol spanning te wachten op de tennispieten. Deze tennispieten brachten een bezoek aan Tennishal de Ronde Venen en kwamen de hele middag spelletjes en tennisoefeningen met de kinderen doen. De kinderen, in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar, zaten allemaal gespannen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: