Woningbrand na explosie woonwagenkamp


Geplaatst op: 29 november 2011

Mijdrecht - In een woonwagenkamp bij Mijdrecht is dinsdagmorgen een explosie geweest. Daarna is een grote brand uitgebroken. Volgens de politie waren een man en twee vrouwen in de woning, maar zijn die ongedeerd naar buiten gekomen

De hulpdiensten zijn massaal aanwezig bij het kamp aan het Molenland. De politie vraagt omstanders om ruimte te maken voor de brandweer. Het kamp ligt aan een kleine weg.

De rook trekt over het centrum van Mijdrecht. Bewoners worden door de politie met een megafoon geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden.

De geschrokken bewoners hebben tegenover de politie verklaard dat ze denken dat er iets met elektriciteit is gebeurd.

Op het Molenland staan circa vijf uitgebouwde woonwagens. Het kamp ligt aan de rand van Mijdrecht, op enige afstand van de bebouwing.

Foto's: A-side media

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Woningbrand na explosie woonwagenkamp

Mijdrecht - In een woonwagenkamp bij Mijdrecht is dinsdagmorgen een explosie geweest. Daarna is een grote brand uitgebroken. Volgens de politie waren een man en twee vrouwen in de woning, maar zijn die ongedeerd naar buiten gekomenDe hulpdiensten zijn massaal aanwezig bij het kamp aan het Molenland. De politie vraagt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: