001 -Family

Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing


Geplaatst op: 29 november 2011

Op 25 maart 2012 gaat voor de 9de keer de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing plaatsvinden tijdens de Grote Maten Beurs in Beursgebouw Eindhoven.

Tijdens deze verkiezing laten twaalf dames met een maatje meer zien dat het maatje meer geen probleem meer hoeft te zijn om er goed uit te zien. Er doen dames mee met maat 44 maar ook met maat 58. Ook de leeftijd varieert, de jongste kandidate is 19 en de oudste is 42 jaar. De jury gaat letten op het modegevoel van de kandidaten, de houding bij het lopen en er wordt gekeken of de kandidaten fotogeniek zijn. Verder is het belangrijk dat de kandidaat iets te vertellen heeft en dat zij de PLUS-factor heeft.
Op vrijdag 25 november aanstaande komen 40 kandidaten bij elkaar die geselecteerd zijn voor de halve finale. Deze dag krijgen zij catwalktraining, mediatraining, fotografie en kledingtips. Om 17.00 uur geven de dames hun eindpresentatie en dan worden de finalisten bekend gemaakt.

Wij bieden wij u de unieke gelegenheid om deze dag bij te wonen en de dames te interviewen. Wellicht kunt u daarna één van de kandidaten volgen tot aan de finale. Wilt u hierbij aanwezig zijn dan bent u van harte welkom vanaf 10.30 uur in Eindhoven. U kunt contact met mij opnemen voor de adresgegevens.

Kunt u niet aanwezig zijn maar zou u wel graag een van de kandidaten willen spreken, of een redactioneel stuk willen schrijven, ook dan kunt u contact met mij opnemen. Er doen kandidaten mee uit Aalten; Arnhem; Beek; Bovenkarspel; Delft; Den Dungen; Drunen; Gaanderen; Gorinchem; Heerlen; Hoevelaken; Hoogeveen; Ijsselsteijn; Kruisland; Kruisland; Leiden; Made; Mijdrecht; Nieuwegein; Nieuwerkerk aan den IJssel; Oostzaan; Pijnacker; Reuver; Simpelveld; Sprang-Capelle; ST. WILLEBRORD; St.Nicolaasga; Wanneperveen; Wassenaar; Zaandam; Zandvoort; Zandvoort; Zoetermeer en Zwolle.

Eerdere kandidaten die de verkiezing hebben gewonnen hebben intussen al een aardige naam van bekendheid opgebouwd in de grote maten wereld. Te weten Ruth de Ridder en Jagaira Hagendijk. Beide lopen regelmatig modeshows, zijn te zien in tijdschriften en commercials.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.missplussizefashionverkiezing.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing

Op 25 maart 2012 gaat voor de 9de keer de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing plaatsvinden tijdens de Grote Maten Beurs in Beursgebouw Eindhoven. Tijdens deze verkiezing laten twaalf dames met een maatje meer zien dat het maatje meer geen probleem meer hoeft te zijn om er goed uit te zien. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: