Schipholfonds gul voor De Baat


Geplaatst op: 28 november 2011

Met veel enthousiasme heeft Het Schipholfonds 17 jaar organisaties en instellingen in de omgeving van Amsterdam Airport Schiphol met donaties gesteund. Onder andere voor het realiseren van projecten op het gebied van cultuur, welzijn en sport. Stichting De Baat kreeg voor het project Talentontwikkeling in het Productiehuis een cheque overhandigd van € 2600,-

De term Productiehuis staat niet voor een accommodatie. De activiteiten die samen met jongeren worden ontwikkeld en uitgevoerd kunnen in wisselende accommodaties worden ondergebracht. De activiteiten die in het Productiehuis ontwikkeld worden, zijn vooral gericht op het ontdekken van talenten, het verder ontwikkelen van vaardigheden van jongeren en gerelateerd aan de passies van de jongeren zelf. Binnen dit concept krijgen jongeren de mogelijkheid inhoud en vorm te geven aan hun eigen interesses, bijv. graffiti, mode, breakdance, muziek, toneel etc. Indien nodig kunnen de jongeren begeleid worden door professionele en deskundige begeleiders.

Voor dit project heeft De Baat meerdere fondsen aangeschreven, omdat de organisatie in het komende jaar nog meer inhoud wil geven aan het concept van Productiehuis. Dit heeft geleid tot toezeggingen van het KF Hein Fonds (€ 5.000) en de Stichting Zonnige Jeugd (€ 1.500,-).

Het Schipholfonds was erg gul voor organisaties in De Ronde Venen. Naast de bijdrage aan De Baat kunnen ook de Stichting Spel en Sport De Ronde Venen, de tennisvereniging Mijdrecht, muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en de ijsclub in Abcoude een bijdrage tegemoet zien, een Rondeveens feestje dus.

Meer informatie kunt u contact opnemen met M. Telder, tel.: 230280, e-mail: m.telder@stichtingdebaat.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schipholfonds gul voor De Baat

Met veel enthousiasme heeft Het Schipholfonds 17 jaar organisaties en instellingen in de omgeving van Amsterdam Airport Schiphol met donaties gesteund. Onder andere voor het realiseren van projecten op het gebied van cultuur, welzijn en sport. Stichting De Baat kreeg voor het project Talentontwikkeling in het Productiehuis een cheque overhandigd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: