Officiële opening Repair Café De Ronde Venen


Geplaatst op: 28 november 2011

Op donderdag 8 december vindt om 15.00 uur in De Buurtkamer Mijdrecht de officiële opening van het Repair Café De Ronde Venen plaats. Wethouder Schouten zal het café deze middag officieel openen.

Iedere 2e en 4e donderdag van de maand kunnen bewoners van 14.00 tot 16.00 uur met kapotte spullen terecht in het Repair Café De Ronde Venen in de Buurtkamer Mijdrecht. Ze kunnen daar zelf aan de slag met het repareren van hun voorwerp. Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig voor ondersteuning. Reparatiemateriaal is aanwezig maar onderdelen die eventueel vervangen te moeten worden, dienen zelf te worden aangeschaft. Er is een open inloop en koffie of thee is gratis.

Het Repair Café De Ronde Venen sluit aan bij een landelijk initiatief om de afvalberg te verminderen, kennisoverdracht rond repareren te organiseren en ontmoeting op buurtniveau te stimuleren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Officiële opening Repair Café De Ronde Venen

Op donderdag 8 december vindt om 15.00 uur in De Buurtkamer Mijdrecht de officiële opening van het Repair Café De Ronde Venen plaats. Wethouder Schouten zal het café deze middag officieel openen. Iedere 2e en 4e donderdag van de maand kunnen bewoners van 14.00 tot 16.00 uur met kapotte spullen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: