001 -Family

Mijdrechtse aangereden door dronken vrouw


Geplaatst op: 28 november 2011

Loenen aan de Vecht - Een automobilist ging er op zondagavond 27 november na een aanrijding vandoor. Zij werd later aangehouden en bleek te veel te hebben gedronken.

Rond 22.35 uur reed een 67-jarige automobiliste uit Mijdrecht over de Rijksstraatweg. Bij de kruising met de Provincialeweg N201 stopte zij voor het rode verkeerslicht. Daar werd zij van achteren aangereden door een automobiliste. Beiden stapten uit en spraken af de auto's iets verderop te parkeren en daar de zaak af te handelen. Beiden stapten in, maar de veroorzaakster van het ongeval ging er vervolgens vandoor.

De Mijdrechtse belde 1-1-2 en gaf het kenteken van de gevluchte automobiliste door. Terwijl een politie-eenheid naar de plaats van het ongeval ging, reden andere agenten in de gemeente Stichtse Vecht naar de woning van de eigenaresse van de doorgereden auto.

De agenten troffen de doorgereden automobiliste, een 59-jarige vrouw uit Stichtse Vecht, thuis aan. Zij gaf toe de auto te hebben bestuurd en uit een blaastest bleek dat zij te veel had gedronken. De agenten hielden haar aan en brachten haar over naar het politiebureau. Bij de ademanalyse blies zij 510 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt voor het verlaten van de plaats van het ongeval en voor het rijden onder invloed van alcohol.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechtse aangereden door dronken vrouw

Loenen aan de Vecht - Een automobilist ging er op zondagavond 27 november na een aanrijding vandoor. Zij werd later aangehouden en bleek te veel te hebben gedronken. Rond 22.35 uur reed een 67-jarige automobiliste uit Mijdrecht over de Rijksstraatweg. Bij de kruising met de Provincialeweg N201 stopte zij voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: