Kerstversieringen maken in NME-centrum De Woudreus


Geplaatst op: 28 november 2011

Op woensdag 14 december kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar kerstversieringen maken in NME-centrum De Woudreus. De kinderen maken een krans met materialen uit de natuur. Ook mogen ze met verschillende technieken kerstkaarsen maken.
De middag begint om 13.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Er is plaats voor 25 kinderen. Wil je meedoen, meld je dan snel aan, want vol is vol. Aanmelden kan t/m 12 december via tel.nr. (0297) 273692. Deelname kost €2,--.
Heb je zelf geschikte materialen uit de natuur of de tuin (zoals groene takken, bessen, dennenappels e.d.), neem ze dan mee. Het adres van De Woudreus is: Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis (achter de Willisstee).
De Woudreus is op 14 december alleen open voor deelnemers aan deze knutselmiddag.

Het NME-centrum is vanwege de kerstvakantie gesloten van 23 december t/m 4 januari.
Lijkt het je leuk om in de kerstvakantie voor een dier te zorgen (een konijn, cavia, muis, gerbil)??? En vinden je ouders het ook goed? Bel of kom dan op woensdagmiddag naar het NME-centrum om een afspraak te maken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstversieringen maken in NME-centrum De Woudreus

Op woensdag 14 december kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar kerstversieringen maken in NME-centrum De Woudreus. De kinderen maken een krans met materialen uit de natuur. Ook mogen ze met verschillende technieken kerstkaarsen maken.De middag begint om 13.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Er is plaats voor 25 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: