Atlantis A2 wint ook van Haarlem A2

Geplaatst op: 28 november 2011

Het door Scheenaart en Hassing rioolservice B.V. gesponsorde Atlantis A2 won zaterdag 26 november met 14-2 van Haarlem A2 in Haarlem.
De eerste aanval bestond uit Niels van Oudenallen, Robin van 't Schip, Willemijn Schouten en Robina van Senten. De eerste verdediging bestond uit Mathijs Blokland, Kariem Khalifa, Iris Facee Schaeffer en Lusanne Meints. Coach Chantal Poolman kon niet mee om te coachen en Charles Keijman nam haar plaats in. In de eerste 10 minuten waren er veel onderscheppingen van de bal door beide partijen maar opende Niels de score met een doorloopbal. Ook Willemijn scoorde een doorloopbal. Na de vakwissel scoorden Kariem en Mathijs allebei een schot. Robin scoorde ook nog een doorloopbal voor de rust. In de rust werd geopperd de nul proberen te houden.
Na de rust kwam Maartje Wagenaar in het veld voor Robina van Senten. De doelpuntenmachine kwam toen pas goed op gang. Vijf schoten, drie doorloopballen en een strafworp werden er gescoord. Wel jammer dat Haarlem er toch nog 2 wist te scoren. Het laatste kwartier kwam Jesper Zaal er nog in voor Niels van Oudenallen.
Volgende week, 3 december, speelt Atlantis A2 weer een uitwedstrijd om 16.00 uur tegen Celeritas A1 in Alkmaar. De eerst volgende thuiswedstrijd is op 17 december om 13.10 uur.
De doelpunten deze week zijn gemaakt door: Niels 1x, Willemijn 2x, Kariem 4x, Mathijs 1x Robin 3x, Iris 2x en Jesper 1x.

Het door Scheenaart en Hassing rioolservice B.V. gesponsorde Atlantis A2 won zaterdag 26 november met 14-2 van Haarlem A2 in Haarlem.De eerste aanval bestond uit Niels van Oudenallen, Robin van 't Schip, Willemijn Schouten en Robina van Senten. De eerste verdediging bestond uit Mathijs Blokland, Kariem Khalifa, Iris Facee Schaeffer … Lees meer »