001 -Family

Atlantis verliest doelpuntrijk duel


Geplaatst op: 28 november 2011

Afgelopen zaterdag reisde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 af naar Alkmaar om te spelen tegen DSO. De Mijdrechtenaren moesten vorige week puntloos huiswaarts keren en waren dan ook vastbesloten dit keer wel de punten mee naar huis te nemen. Om haar eigen doelstellingen te kunnen halen moest er gewonnen worden van DSO. Maar dit pakte helaas anders uit. DSO schoot met scherp, waardoor de twee punten met een eindstand van 20-16, in Alkmaar achterbleven.
Opnieuw had de Rabobank formatie geen ideale voorbereiding. Door geblesseerden, ziekten en anderszins afwezigen was de selectie ernstig uitgedund en de voorbereiding verre van optimaal. Tot vlak voor de wedstrijd was nog niet duidelijk in welke opstelling de ploeg zou spelen. In de uiteindelijke opstelling bestond de aanval uit: Lisanne van Doornik, Chantal Poolman, Mark Goverse en Jimmy de Koning. In de verdediging begonnen: Joyce Gortenmulder, Sandra Gortenmulder, Jelmer Steen en Peter van der Wel.
Atlantis begon goed en kon gelijk met de eerste aanval voor de 0-1 tekenen. Maar DSO had het vizier ook op scherp staan en wist direct wat terug te doen. Bij DSO bleven de doelpunten maar komen in de eerste helft, ook tot verbazing van de Alkmaarders. De meest onmogelijke afstandschoten verdwenen in de mand, waardoor het scorebord in de rust een stand van 12-7 aangaf.
Ondanks de grote achterstand en het feit dat iedere bal die DSO omhoog gooide wel door de korf leek te gaan, was Atlantis niet van plan om op te geven. Er werd voor ieder punt gestreden door de Rabobank equipe en Atlantis was in de tweede helft ook de bovenliggende partij. Maar DSO was het scoren nog niet verleerd, waardoor Atlantis niet echt meer in de buurt kon komen. De ploeg uit Mijdrecht kon nog wel terugkomen tot op drie punten, maar de achterstand bleek te groot. Het laatste fluitsignaal klonk bij een stand van 20-16.
Volgende week speelt Atlantis weer in eigen hal om 17:20. Dan komt Madjoe uit Rijnsburg op bezoek. Een ploeg waar Atlantis nog wel een appeltje mee te schillen heeft, dus kom kijken en geef het vlaggenschip van Atlantis dat extra steuntje in de rug.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis verliest doelpuntrijk duel

Afgelopen zaterdag reisde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 af naar Alkmaar om te spelen tegen DSO. De Mijdrechtenaren moesten vorige week puntloos huiswaarts keren en waren dan ook vastbesloten dit keer wel de punten mee naar huis te nemen. Om haar eigen doelstellingen te kunnen halen moest er gewonnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: