Podium voor Kevin Regelink


Geplaatst op: 28 november 2011

Afgelopen zaterdag werd al weer de zevende KPN marathon cup wedstrijd in Tilburg verreden. Vorig jaar is deze ijsbaan geopend en de naam van Ireen Wust gekregen. Het is een mooi en groot complex geworden waar voor het eerst een KPN cup wedstrijd werd gehouden.
Kevin Regelink van IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis stond ook weer aan de start met heel veel aspiratie. De wedstrijd ging zoals gewoonlijk over 100 ronden en in het begin waren er wat uitlooppogingen. Bij bijna alle pogingen zat Kevin erbij of één van zijn ploeggenoten van team Romex Restate. Net na de helft van de wedstrijd ontstond er weer een kopgroep met Kevin erbij. Het groepje van negen rijders pakte na een tiental ronden, en met een heel actieve Kevin, een ronde op het peloton.
Elke keer als de kopgroep stil viel ging Kevin op kop om de snelheid erin te houden. Met het rondebord op elf kreeg het peloton de bel voor de laatste ronde en daarna begon de finale voor de kopgroep. Er was één ploeg met twee rijders in de kopgroep en de minste rijder daarvan plaatste een aanval en Kevin pareerde die. Met het rondebord op één kreeg de groep de bel voor de laatste ronde en Kevin zat op de derde positie. Door het actieve rijden in de wedstrijd en de finale had Kevin zijn scherpste krijt al verschoten maar werd toch knap derde. Kevin was wel teleurgesteld maar had toch een goed gevoel over de hele wedstrijd. Hij was toch wel de man van de wedstrijd en gaat met veel vertrouwen naar de volgende KN cup wedstrijd in Assen aankomende zaterdag.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Podium voor Kevin Regelink

Afgelopen zaterdag werd al weer de zevende KPN marathon cup wedstrijd in Tilburg verreden. Vorig jaar is deze ijsbaan geopend en de naam van Ireen Wust gekregen. Het is een mooi en groot complex geworden waar voor het eerst een KPN cup wedstrijd werd gehouden.Kevin Regelink van IJsclub Nooit Gedacht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: