Monsterscore voor Hertha F1


Geplaatst op: 28 november 2011

Waar in Amsterdam de Ajax-trein op dit moment volledig naast de rails is geraakt, staat er bij het Vinkeveense Hertha wél een sneltrein met voetbaltalentjes op de rails die zijn weerga niet kent...
"We moeten niet te hoog van de toren springen maar wij hebben met dit
spul, GOUD in handen. Jumbo en C1000 hebben dat ook in de gaten en voeren al weken een dikke strijd over de rechten van de voetbalplaatjes van die gastjes. Ze kwamen er niet uit en nu gaan ze dus samen verder onder de vlag van Jumbo. Bij deze weet u nu dus ook waarom en het ging maar om 900 miljoen of zoiets". Aldus Hertha's voorzitter Harry van Genderen vanuit zijn spliksplinter nieuwe Mercedes (met alles d'r op en d'r aan) op het parkeerterrein bij het stadion. Daar was het erg druk, mede veroorzaakt door een receptie in verband met het dertig jarig bestaan van de raad van commissarissen. Deze raad bewaakt al jaren de cultuurregels van de club en bestaat uit oud topvoetballers zoals Arie van Zwieten, Henny v/t Hull, Rob van Rijn, Bob v/d Maat, Krelis v/d Linden en Martin van Wijk en dat gaat prima (en zonder ruzie).
De wedstrijd- Dit keer tegen de Buitenboys uit Almere en met zonder warming-up want Almere is best wel groot als je effe moet zoeken....
Het enthousiaste aanvalsspel werd al na 25 seconden beloond met een prachtig doelpunt van Sem na een heerlijke combinatie van Yanick en Niels. 0-1.
Geen minuut later scoorde Daan (Japie Stam) de Boer zeer beheerst 0-2.
Niet veel later liet Rens Kok(kie) zijn eerste inmiddels gevreesde "Ted Hagenaars"-vuurpijl van zijn voet vertrekken. Onhoudbaar en dus 0-3, na slechts vijf minuten spelen...De schiettent was nu echt geopend en de bal ging van voetje naar voetje en het spelplezier droop er weer aan alle kanten van af en niet zonder resultaat. Zo scoorden nog vóór rust: Yanick Sumajow (2X) Niels Maas, Me(e)ssi van Zijtveld en Rens Kok(kie).
Russtand maar liefst 0-8. Effe een bakkie en praten over andere zaken dan voetbal die het leven ook zo interessant maken. Die man met die mijter bijvoorbeeld. Hoofdtrainer Loman hierover na afloop: "Ik ben dit keer hartstikke trots op die gastjes omdat ze vandaag allemaal wel Sinterklaas leken. Niet krijgen maar geven... en je vriendjes de eer gunnen om te scoren.
Vooral Yanick gaf daarin het goede voorbeeld en elke week zijn er andere uitblinkers en dat was vandaag Vince Smit die er met kop en schouders boven uit stak". Sem, Rens,Vince, Daan maar ook notabene keeper Luca (2X) werden de tweede helft in stelling gebracht en zorgden voor de doelpunten.
Twee tegengoals aan de andere kant zorgden voor een eindstand van 2-15.
De eerste monsterscore van dit seizoen en dat smaakt naar meer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Monsterscore voor Hertha F1

Waar in Amsterdam de Ajax-trein op dit moment volledig naast de rails is geraakt, staat er bij het Vinkeveense Hertha wél een sneltrein met voetbaltalentjes op de rails die zijn weerga niet kent..."We moeten niet te hoog van de toren springen maar wij hebben met dit spul, GOUD in handen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: