Karwei

Knutselclub Mijdrecht spot zelfgemaakte Sint


Geplaatst op: 28 november 2011

Woensdag 30 november zet de Knutselclub ‘kinderen helpen kinderen' uit Mijdrecht de Sint in de spotlights. Voor de actie Sintspotting van het Liliane Fonds gaan de kinderen van de club allerlei Sinterklaasitems knutselen en die vervolgens op de foto zetten voor sintspotting.nl. Zo helpen ze kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden.

Kinderen helpen kinderen
Elke woensdagmiddag kunnen kinderen vanaf zes jaar knutselen bij knutselclub ‘Kinderen helpen kinderen' in Mijdrecht. De kinderen knutselen niet alleen omdat ze het leuk vinden. Ze bereiken er ook nog iets mee. Want alle opbrengsten van de verkoop gaan naar het Liliane Fonds. Bijzonder feit: de knutselclub bestaat al 20 jaar en heeft in die tijd zo'n € 50.000,- verdiend voor het goede doel.
De fotobladen van de kinderen, die zijn geholpen met dit geld zijn te zien in de knutselruimte in de Schepenenstraat (9) ingang aan de achterzijde van de flat.

Spot een Sint, help een kind
Tot en met 5 december roept het Liliane Fonds op om de Sint te spotten en de foto te uploaden op Sintspotting.nl. Sintspotting is de manier om het Sinterklaasfeest te delen met kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Want iedere geuploade foto levert het Liliane Fonds € 2,50 op. Kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden hebben wensen, net zoals de kinderen in Nederland, al staat er iets heel anders op hun verlanglijstjes. Zij willen leren lopen, naar school kunnen gaan en kunnen spelen met vriendjes.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Knutselclub Mijdrecht spot zelfgemaakte Sint

Woensdag 30 november zet de Knutselclub ‘kinderen helpen kinderen' uit Mijdrecht de Sint in de spotlights. Voor de actie Sintspotting van het Liliane Fonds gaan de kinderen van de club allerlei Sinterklaasitems knutselen en die vervolgens op de foto zetten voor sintspotting.nl. Zo helpen ze kinderen met een handicap in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: