SV Hertha D1 komt net te kort tegen Victoria

Geplaatst op: 28 november 2011

Vandaag de absolute kraker van deze competitie, Victoria - Hertha, allebei de teams waren nog ongeslagen dit seizoen en ook hebben ze allebei een keer gelijk gespeeld. Vandaag ging het niet alleen om de koppositie maar de winnaar zou een goede stap kunnen doen naar het kampioenschap. Aan het weer zou het ook vandaag niet liggen en de vele toeschouwers stonden klaar voor de aftrap, maar waar was de scheidsrechter??? Een kwartier later als gepland was een scheidsrechter gevonden, de trainer van Victoria F1 was bereid gevonden om de eerste helft te fluiten en in de rust was er weer een andere scheidsrechter gevonden.

Maar nu dan de wedstrijd, Victoria schoot uit de startblokken en kwam binnen de minuut al 1:1 met Bas te staan maar Bas redde uitstekend. Het was duidelijk te zien dat Victoria een uitstekende voetballende ploeg heeft waar ook veel beweging was zonder bal. Victoria kreeg kansen maar Bas en de verdediging stonden prima. Uit een van de spaarzame uitvallen kwamen de Herthanen toch op voorsprong, een mooie pas van Ferdi op Maikel en die wist wel raad met deze kans 0-1.

De voorsprong was van korte duur, een lange bal werd door onze achterhoede verkeerd beoordeeld en de aanvallers van Victoria hadden vrij baan richting Bas, 1-1. Victoria kwam ook voor rust nog wel op voorsprong maar ook weer door knullig balverlies van ons 2-1. Victoria was voor rust wel de betere ploeg en verdiende de voorsprong wel. Ruststand 2-1. Na rust was het spel duidelijk meer in evenwicht, de Herthanen beten wat meer van zich af wonnen wat meer duels en kregen nu wel kansen, Joost was dichtbij de gelijkmaker maar de keeper redde. Daarna een mooie pas van Jay door het midden op Joost en die wist deze kans te verzilveren 2-2. Gelijk na de 2-2 kon een speler van Victoria bijna het hele veld oversteken zonder aangepakt te worden en scoorde de 3-2. Een duidelijk een vervroegd Sinterklaaskado van de Herthanen.

De wedstrijd ging zo richting het einde waarbij het bijna nog 3-3 door een mooie vrije trap van Thom maar de keeper redde en helaas liep er niemand mee om de bal in te schieten. Over de hele wedstrijd was Victoria wel de betere ploeg en verdiende daarvoor ook deze wedstrijd te winnen. Nog 2 competitiewedstrijden thuis tegen NVC en Almere, laten we deze 2 wedstrijden proberen te winnen en we zien dan wel of we de kampioensschaal nog kunnen pakken aan het einde van de rit.

Vandaag de absolute kraker van deze competitie, Victoria - Hertha, allebei de teams waren nog ongeslagen dit seizoen en ook hebben ze allebei een keer gelijk gespeeld. Vandaag ging het niet alleen om de koppositie maar de winnaar zou een goede stap kunnen doen naar het kampioenschap. Aan het weer … Lees meer »