001 -Family

Fit4Kids sportmiddag groep 1-3 in de Phoenix


Geplaatst op: 25 november 2011

Voor vijfentwintig kinderen uit groep 1-3 van de Driehuissschool, Julianaschool, Proostdijschool en de Willespoort is Fit4Kids woensdag 23 november in Laco Sporthal de Phoenix afgesloten. Nadat vorige week de oudere kinderen het project in het Veenweidebad tot een spetterend eind hadden gebracht was het nu de beurt aan kinderen zonder zwemdiploma. Met veel enthousiasme deden ze mee aan verschillende sportactiviteiten.

Ruime keus
Laco Sporthal de Phoenix had haar deuren voor anderhalf uur geopend om de kinderen een verdiende afsluiting te geven. Hierdoor waren er veel activiteiten. Als warming-up werden verschillende spellen gedaan zoals ‘raak en haal', ‘ballenregen' en ‘packman tikkertje'. Daarna konden de kinderen konden schommelen op een reuze schommel, bergbeklimmen, diverse acrobatiekoefeningen doen en balspelen oefenen.

Kinderen die hun paspoortje vol hadden, kregen een tas met daarin gezonde en sportieve verrassingen die door verschillende bedrijven mogelijk werden gemaakt. Zo kregen alle kinderen van de Albert Heijn een vruchtendrank, stopte de Hema een stuiterbal en jojo in het tasje en kregen zij een bon van het Veenweidebad voor een gratis zwemkaartje.

Stempels
Heb project begon tien weken geleden. Alle kinderen op de Fit4Kidsscholen kregen een Fit4Kids-paspoort, waarin stempels werden verzameld door gezond te eten en veel te bewegen. Ook door sportief naar school te gaan, bijvoorbeeld op de fiets, lopend of op de skeelers, hebben de kinderen stempels verzameld. Kinderen met voldoende stempels mochten meedoen aan de afsluiting.

Fit4Kids
Fit4Kids is een project waarin extra aandacht wordt gegeven aan meer bewegen en gezonde voeding bij kinderen. Fit4Kids wordt in opdracht van gemeente De Ronde Venen uitgevoerd door Sport in De Ronde Venen in samenwerking met de GGD Midden Nederland. Voor meer informatie over het project kan contact worden opgenomen met Erik Leus, sportconsulent van Sport in de Ronde Venen, telefoon 06-43093929 of e-mail info@sportinderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fit4Kids sportmiddag groep 1-3 in de Phoenix

Voor vijfentwintig kinderen uit groep 1-3 van de Driehuissschool, Julianaschool, Proostdijschool en de Willespoort is Fit4Kids woensdag 23 november in Laco Sporthal de Phoenix afgesloten. Nadat vorige week de oudere kinderen het project in het Veenweidebad tot een spetterend eind hadden gebracht was het nu de beurt aan kinderen zonder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: