Rabobank 1 en WSCE doen goede zaken.


Geplaatst op: 25 november 2011

Afgelopen vrijdag 18 november stonden er 2 ontmoetingen van de bedrijfscompetitie in Tennishal de Ronde Venen op het programma. Rabobank 1 moest het opnemen tegen het team van S.T. Baembridge en Brooklyn Group BV nam het op tegen WSCE.

Rabobank 1 - S.T.Baembridge

Op de ranglijst staan deze teams op de 3e en 4e plaats. Beide teams verloren de vorige ronde in de competitie en waren gebrand op de overwinning. Rabobank 1 kwam goed uit de startblokken. Na een half uur spelen stonden de 2 dubbelkoppels beide op een ruime voorsprong. De dubbelkoppels van S.T. Baembridge begonnen wisselvallig maar komen steeds meer in hun spel. Allebei de teams liepen iets in maar het was niet genoeg. Rabobank 1 sloot het 1e uur af met 2 overwinningen 13-4 en 12-6.
S.T. Baembrigde begint goed aan het 2e uur. Vooral het dubbelkoppel op baan 4 speelde erg sterk en liet het dubbelkoppel van Rabobank 1 flink zweten. Uiteindelijk trok Rabobank toch aan het langste eind en won met 14-8 en 13-4 wat resulteert in een totaal score van 16-0 voor Rabobank 1.

Brooklyn Group BV- WSCE

Beide teams begonnen vol zelfvertrouwen aan dit duel. Op baan 1 nam het team van Brooklyn Group een ruime voorsprong. Het dubbelkoppel van Brooklyn Group stond 8-2 voor, maar WSCE vocht zich terug tot een knappe 9-9. Op baan 2 ging het erg gelijk op. Halverwege de tijd stond het 5-5. Toch wist WSCE met een eindsprint het duel met 11-8 te winnen.
Ook het tweede uur is het erg spannend. Het dubbelkoppel van WSCE dat het eerste uur de achterstand wegwerkte, startte deze wedstrijd wel goed en wist met 12-8 te winnen. Op de andere baan is het iets spannender en leek het er lange tijd op dat Brooklyn Group de dubbel ging winnen. Toch ging uiteindelijk WSCE er ook met de punten van deze wedstrijd vandoor. Ondanks alle spannende wedstrijden is de einduitslag 14-2 in het voordeel van WSCE.


Tussenstand na 2 ontmoetingen in poule A :

wedstriijdpunten gewonnen/verloren

1. WSCE 4 24- 8

2. Rabobank 1 2 22- 10

3. Brooklyn Group BV 2 11- 21

4. S.T. Baembridge 0 7- 25

9 december

Op 9 december staan de volgende ontmoetingen in poule B gepland: Rabobank 2 neemt het op tegen het Bayer 1 en Bayer 2 speelt tegen het team van Van Walraven. Iedereen is welkom in Tennishal de Ronde Venen om deze wedstrijden te komen bekijken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Tennishal de Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rabobank 1 en WSCE doen goede zaken.

Afgelopen vrijdag 18 november stonden er 2 ontmoetingen van de bedrijfscompetitie in Tennishal de Ronde Venen op het programma. Rabobank 1 moest het opnemen tegen het team van S.T. Baembridge en Brooklyn Group BV nam het op tegen WSCE. Rabobank 1 - S.T.Baembridge Op de ranglijst staan deze teams op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: