De Baat (2e)

Burgemeester Uithoorn opent expositie in fort


Geplaatst op: 25 november 2011

Op 20 november opende de Uithoornse Burgemeester Oudshoorn de expositie Kunst als Geschenk alsof ze nog nooit anders had gedaan. Ze had haar ogen goed de kost gegeven en wist waar ze het in haar openingswoord over had. Vooral de betaalbaarheid en de toegankelijkheid van het werk werd door haar speciaal genoemd. Uiteraard kon ook de Burgemeester de verleiding niet weerstaan en weet zij nu ook als geen ander waar "Kunst als Geschenk" voor staat. Na de opening was het een gezellige drukte van jewelste. Meer dan 100 bezoekers wisten niet waar ze moesten beginnen met kijken in deze snoepwinkel vol cadeautjes. Een meer dan geslaagde opening en succesvolle start van deze sfeervolle expositie. U hebt nog de tijd tot en met 18 december.

Sieraden, keramiek, Hoedjes, Vilt, Schilderijtjes, Glasobjecten etc. is te zien op donderdag/vrijdag 14.00-16.00 uur en op zaterdag/zondag 12.00 - 17.00 uur

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester Uithoorn opent expositie in fort

Op 20 november opende de Uithoornse Burgemeester Oudshoorn de expositie Kunst als Geschenk alsof ze nog nooit anders had gedaan. Ze had haar ogen goed de kost gegeven en wist waar ze het in haar openingswoord over had. Vooral de betaalbaarheid en de toegankelijkheid van het werk werd door haar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: