BlomBlom Mijdrecht

Gemeenteraad benoemt David Moolenburgh tot wethouder


Geplaatst op: 25 november 2011

Op 24 november heeft de gemeenteraad van De Ronde Venen David Moolenburgh (CDA) benoemd als wethouder. Zijn portefeuille bestaat uit de beleidsterreinen ruimtelijke ordening, landelijk gebied en groene hart, volkshuisvesting, bouw- en woningtoezicht en sport. Hij volgt Ingrid Lambregts op.

Tot zijn portefeuille behoren ook de projecten: Meerbadterrein, Winkelbuurt, Stationslocatie Mijdrecht/Haalbaarheidsonderzoek Rondweg, Estafetteproject, Westerheul IV, Marickenland, Marickenzijde en Structuurvisie Amstelhoek.

David Moolenburgh start op 5 december met zijn werkzaamheden. Moolenburgh: "Het is een prachtige portefeuille in een zeer mooie gemeente. Er liggen forse uitdagingen. Ik heb het volste vertrouwen dat ik met mijn kennis en ervaring samen met de raad, het college en de gemeentelijke organisatie een stevige bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de gemeente. Het zijn geen makkelijke tijden, er zullen keuzes moeten worden gemaakt. In deze periode moeten daadkracht en bescheidenheid samen gaan. Daarmee zijn de gemeente en haar inwoners het meest gediend."

Met de benoeming van David Moolenburgh is het college van B en W weer compleet.

De 43-jarige Moolenburgh was Hoofd Public Affairs en Algemene Zaken en sinds 2009 tevens plaatsvervangend directeur bij het havenbedrijf Zeeland Seaports. Daarvoor was hij ruim zes jaar werkzaam als bestuursadviseur bij de gemeente Den Haag en direct betrokken bij de politieke besluitvorming, adviseur bij het Haagse bureau Pauw & Van Spaendonck en beleidsmedewerker van de CDA Tweede Kamerfractie. Daarnaast vervulde hij verschillende bestuurlijke functies binnen het CDA.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeenteraad benoemt David Moolenburgh tot wethouder

Op 24 november heeft de gemeenteraad van De Ronde Venen David Moolenburgh (CDA) benoemd als wethouder. Zijn portefeuille bestaat uit de beleidsterreinen ruimtelijke ordening, landelijk gebied en groene hart, volkshuisvesting, bouw- en woningtoezicht en sport. Hij volgt Ingrid Lambregts op. Tot zijn portefeuille behoren ook de projecten: Meerbadterrein, Winkelbuurt, Stationslocatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: