001 - Escaperoom aglemeen

Eettafel in De Buurtkamer: van Hollandse pot tot wereldgerecht


Geplaatst op: 25 november 2011

Op de dinsdag en de donderdag kunt u tussen de middag, van 12.00 tot circa 13.15 uur mee-eten aan De Buurtkamer eettafel.
Op dinsdag worden er gerechten uit de wereldkeuken gekookt door vrijwilligers Arjen en René. Wie wil, kan ook al 's morgens na de koffie meehelpen met schil en snijwerk.
Op donderdag wordt u helemaal verwend door vrijwilligers Marry en Annette met een driegangen menu van de Hollandse Pot. Behalve dat de maaltijden vers en lekker gemaakt worden is het ook gezellig om met elkaar aan de grote tafel te eten!

Opgeven
U kunt zich opgeven om wekelijks mee te eten, maar ook voor af en toe als u dat wilt. Belt u dan die morgen tussen 9.30 en 10.00 uur naar de Buurtkamer:0297- 288466.
De kosten bedragen €5,- per keer en het menu wordt steeds voor de week erop in overleg gekozen. De groep telt maximaal 12 deelnemers.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: 0297-online.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eettafel in De Buurtkamer: van Hollandse pot tot wereldgerecht

Op de dinsdag en de donderdag kunt u tussen de middag, van 12.00 tot circa 13.15 uur mee-eten aan De Buurtkamer eettafel. Op dinsdag worden er gerechten uit de wereldkeuken gekookt door vrijwilligers Arjen en René. Wie wil, kan ook al 's morgens na de koffie meehelpen met schil en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: