Eerste HISWA Duikcentrum in Nederland


Geplaatst op: 23 november 2011

Op zaterdag 19 november is bij PiMia-Diving het HISWA schild onthuld. Hiermee is PiMia-Diving het eerste HISWA duikcentrum in Nederland. Een belangrijke stap in de ontwikkeling van de duiksport. HISWA staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en is al sinds jaar en dag een begrip voor iedere watersporter. Ook de onderwatersporter kan vanaf nu zijn of haar weg vinden naar een vertrouwd adres.
Voor de onthulling was Reinier Mes speciaal naar het Advanced Diver Weekend op het terrein van PiMia-Diving gekomen. Reinier is de drijfende kracht achter de nieuwe HISWA divisie Duiken.
Samen met de eigenaar van PiMia-Diving, Pim Pols, onthulde hij het bekende en vertrouwde logo aan de gevel van het duikcentrum. Pim hoopt op deze manier zijn voortdurende streven naar verbetering van de kwaliteit te kunnen onderstrepen.
Komend weekend is er weer een klein feestje op het duikcentrum. PADI, werelds grootste duikorganisatie, heeft PiMia-Diving namelijk de status van 5* Divecenter toegekend. Hierdoor kan het opleidingen pakket verder worden uitgebreid.

Wilt u meer informatie over PiMia-Diving of duiken in het algemeen ga dan naar www.pimia.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: PiMia-Diving

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste HISWA Duikcentrum in Nederland

Op zaterdag 19 november is bij PiMia-Diving het HISWA schild onthuld. Hiermee is PiMia-Diving het eerste HISWA duikcentrum in Nederland. Een belangrijke stap in de ontwikkeling van de duiksport. HISWA staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en is al sinds jaar en dag een begrip voor iedere watersporter. Ook de onderwatersporter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: