001 -Family

3000 zakken strooizout uitgedeeld in Aalsmeer


Geplaatst op: 22 november 2011

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang bij de werf aan de Zwarteweg. Er zijn ongeveer 3000 mensen langs geweest om een gratis zak strooizout op te halen. Gemeente Aalsmeer deelde het zout uit om bewoners te ondersteunen bij het sneeuw- en ijsvrij houden van hun eigen stoep en straat. Wethouder Verburg heeft in de ochtenduren geholpen met het uitdelen: " Ik heb allemaal enthousiaste reacties gehoord van mensen die blij waren met de informatie over gladheidbestrijding en de zak strooizout van de Gemeente. Het uitdelen zelf was goed georganiseerd; zodat er geen files zijn geweest op de Zwarteweg. Dat kwam ook omdat veel mensen zo verstandig waren om met de fiets te komen."

Folders
Naast de zakken zout kregen de bewoners ook een foldertje mee met daarin alle maatregelen in het kader van de gladheidbestrijding en tips voor het sneeuw- en ijsvrij maken van de eigen stoep en straat. Deze folder is in te zien op www.aalsmeer.nl en op te halen bij de receptie van het gemeentehuis.
Er zijn nog enkele zakken zout over die worden uitgedeeld aan winkelcentra en verzorgingshuizen ter ondersteuning van de gladheidbestrijding.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3000 zakken strooizout uitgedeeld in Aalsmeer

Afgelopen zaterdag was het een drukte van belang bij de werf aan de Zwarteweg. Er zijn ongeveer 3000 mensen langs geweest om een gratis zak strooizout op te halen. Gemeente Aalsmeer deelde het zout uit om bewoners te ondersteunen bij het sneeuw- en ijsvrij houden van hun eigen stoep en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: