Zevenklapper CSW

Geplaatst op: 24 september 2018

CSW is de nieuwe competitie uitstekend van start gegaan. Thuis tegen het gepromoveerde Victoria uit Hilversum werd een klinkende 7-0 overwinning geboekt.

In het begin van de wedstrijd was het voor beide ploegen even aftasten en ging de wedstrijd gelijkwaardig op zonder echte grote kansen. Wel meer balbezit voor CSW maar bij balverlies kwam Victoria er razendsnel uit via de snelle vleugelspitsen.

CSW zette een tandje bij en kwam na ruim een kwartier spelen aan de leiding. Erik Mulder bediende spits Vincent van Hellemondt op maat en die tikte vervolgens beheerst de 1-0 binnen. Niet veel later kwam CSW al op een 2-0 voorsprong. Een vrije trap van Menno v.d. Leeden werd onderweg aangeraakt door Erik Mulder waardoor de bal in de uiterste hoek verdween. Na 25 minuten spelen stond de 3-0 al op het scorebord. Na een prima aanval over links gaf Elroy Baas een afgemeten voorzet die door Justin Blok keihard werd ingeschoten. De ploeg uit Hilversum was geheel het spoor bijster en CSW ging vrolijk door met het creëren van kansen. Zo kopte Maikel Pauw een bal prima voor het doel maar helaas niemand om af te ronden en ook Kenzo Brown was een paar keer dichtbij. Toch werd het voor rust nog 4-0. Een hoekschop van Menno v.d. Leeden werd bij de tweede paal prima ingekopt door van Hellemondt.

Na rust werd Victoria wat gevaarlijker en CSW wat slordiger. De ploeg uit Hilversum kwam een paar keer gevaarlijk door via de flanken maar het ontbrak de ploeg aan precisie binnen de zestienmeter en doelman Rahim Gok stond een paar keer op de juiste plek. De wedstrijd was helemaal gespeeld toen halverwege de tweede helft Blok alleen voor de doelman verscheen na een slordige terugspeelbal. Blok faalde niet en schoot de 5-0 tegen de touwen. CSW combineerde er lustig op los, kreeg ook alle ruimte van de tegenstander, en meer goals konden dan ook niet uitblijven. V.d. Leeden bediende op maat Blok die via de handen van de doelman de 6-0 binnenschoot. De laatste goal van de middag was een prachtige uitgespeelde aanval. Jelle v.d. Bosch rukte op naar voren, gaf daarbij iedereen het nakijken, was vervolgens niet zelfzuchtig alleen voor de doelman maar lag de bal breed op van Hellemondt die met zijn derde doelpunt van de middag de eindstand op 7-0 bepaalde.

Laatst bewerkt op: 24 september 2018 09:40

CSW is de nieuwe competitie uitstekend van start gegaan. Thuis tegen het gepromoveerde Victoria uit Hilversum werd een klinkende 7-0 overwinning geboekt. In het begin van de wedstrijd was het voor beide ploegen even aftasten en ging de wedstrijd gelijkwaardig op zonder echte grote kansen. Wel meer balbezit voor CSW … Lees meer »