Aanstaande zondag 15e Ringvaartloop in Aalsmeer


Geplaatst op: 22 november 2011

Op zondag 27 november 2011 organiseert AV Aalsmeer wederom de jaarlijkse Ringvaartloop, met dit jaar een nieuw parcours geheel op Aalsmeers grondgebied voor de afstand van de 10 Engelse mijl (16,1 kilometer). De brug bij Schiphol-Oost is eruit en daarom is er gekozen voor een rondje door het mooie natuurgebied van de Schinkelpolder. Een stukje Ringvaart is er gelukkig wel in gebleven. Bovendien lopen we door het mooie natuurgebied van de Schinkelpolder! De start is om 11:00 uur op de atletiekbaan aan de Sportlaan.

Wie de liever een kortere afstand loopt kan meedoen aan de 5km loop, deze route loopt via de Molenvliet en is ook zeker de moeite waard. De start is om 11:05u en is juist geschikt voor de recreatieve loper die eens een wedstrijd wil proberen.

Voor de kinderen is er, net als voorgaande jaren, een Kidsrun van één km. Dit zijn twee en een halve ronde op de atletiekbaan. Zij worden om 11:10 uur weggeschoten en we hopen natuurlijk ook op veel publiek.

Voor alle afstanden, dit jaar tevens voor de Kidsrun, wordt gebruikt gemaakt van de elektronische tijdsregistratie, de IPICO loopchip en alle deelnemers krijgen een leuke verrassing.

Inschrijven voor alle afstanden kan tot 20 minuten voor aanvang in de kantine van Atletiekvereniging Aalsmeer aan de Sportlaan 43/a en via de website www.ringvaartloop.nl. Hier vindt u tevens meer informatie over de prijzen die te verdienen zijn en een goed overzicht van de verschillende routes met alle km-punten.

We hopen u/jou aan de start of langs de route te zien op zondag 27 november a.s.!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanstaande zondag 15e Ringvaartloop in Aalsmeer

Op zondag 27 november 2011 organiseert AV Aalsmeer wederom de jaarlijkse Ringvaartloop, met dit jaar een nieuw parcours geheel op Aalsmeers grondgebied voor de afstand van de 10 Engelse mijl (16,1 kilometer). De brug bij Schiphol-Oost is eruit en daarom is er gekozen voor een rondje door het mooie natuurgebied … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: