Autobedrijf van Rijn en Van Rijn Berging nemen nieuwe takelwagen in gebruik


Geplaatst op: 21 november 2011

Voor vele bedrijven en particulieren is Autobedrijf van Rijn geen onbekende, op meerdere vlakken binnen de automotive branche verzorgt het Mijdrechtse bedrijf vele diensten en service. Een onderdeel van Autobedrijf van Rijn zijn de takel- en bergingsdiensten; Van Rijn Berging. Hiervan maken sinds 2010 ook meerdere collega (auto)bedrijven in de omgeving de Ronde Venen al gebruik van. In veel gevallen kan Van Rijn Berging snel ter plaatse zijn, om de klant te helpen met zijn of haar gestrande voertuig. Bijkomend voordeel is, dat als het voertuig niet meer zijn weg kan vervolgen, dan ook direct naar de gewenste garage getransporteerd kan worden! Niet alleen stallingkosten van het voertuig worden de klant bespaard, ook voorkomt dit uiteindelijk tijdverlies op de reparatie. De klant kan dus nog sneller zijn weg vervolgen. Naast personenauto's beschikt Van Rijn Berging ook over de mogelijkheid om lichte bedrijfswagens hulp te bieden. Afgelopen winterperiode, met name tijdens de hevige sneeuwval, wist Van Rijn Berging gestrande voertuigen weer in het juiste spoor te krijgen of thuis te brengen.

Milieu
Door de aanscherpingen van de milieu eisen, vooral in de omliggende steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam en Utrecht, die milieuzones kennen waar vrachtauto's niet meer met ‘vervuilende' diesel motoren hun werk mogen doen, werd het noodzakelijk een nieuwe IVECO vrachtwagen in te zetten. Deze nieuwe vrachtwagen voldoet aan de laatste milieunormen, waarmee het Mijdrechtse bedrijf ook het milieu weer mee dient. Vanaf heden mag Van Rijn Berging ook weer werkzaamheden verrichten in de steden, door de in gebruik name van de nieuwe IVECO Eurocargo. Naast de sterke eigenschappen lag de keuze voor het merk IVECO voor hand, omdat Autobedrijf van Rijn daar ook een dealerschap bekleed.

In eigen beheer
De 18 tons kraan en bril (het onderdeel waar het gestrande voertuig mee gesleept wordt) voorzien van een hydrolische lier zijn afkomstig van de oude bergingswagen. Verder is de nieuwe takelwagen geheel in samenwerking met Lasbedrijf J.J. van Rijn opgebouwd. Het Vinkeveense bedrijf nam op vakkundige en verantwoorde wijze de opbouw van de kraan, bril en hydroliek voor zijn rekening. Met de ingebruikname van de nieuwe Bergingswagen heeft Van Rijn Mijdrecht zijn dienstenpakket en service nog verder weten uit te breiden. Meer informatie over berging en/of transport van uw voertuig kunt u vrijblijvend terecht op 0297-288711

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Autobedrijf van Rijn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Autobedrijf van Rijn en Van Rijn Berging nemen nieuwe takelwagen in gebruik

Voor vele bedrijven en particulieren is Autobedrijf van Rijn geen onbekende, op meerdere vlakken binnen de automotive branche verzorgt het Mijdrechtse bedrijf vele diensten en service. Een onderdeel van Autobedrijf van Rijn zijn de takel- en bergingsdiensten; Van Rijn Berging. Hiervan maken sinds 2010 ook meerdere collega (auto)bedrijven in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: